Популярные темы

«Шахтер» в Роттердаме ищет поля для тренировки: от искусственного газона отказались

Дата: 14 марта 2023 в 01:54



Стоковые изображения от Depositphotos

У понеділок, 13 березня, донецький «Шахтар» вже прибув до Роттердама на матч-відповідь восьмого фіналу Ліги Європи, який відбудеться наступного четверга. Команда хоче оптимально підготуватися до поєдинку на «Де Кюїпі» і тому використає всі можливі дні для акліматизації в Нідерландах.

Де українці тренуватимуться найближчими днями, поки що не зрозуміло. За інформацією De Telegraaf, кілька полів аматорських клубів були визнані недостатньо хорошими, але в той же час «Шахтар» не хоче тренуватися і на штучному покритті. Повідомляється, що «Феєнорд» запропонував допомогти супернику знайти відповідне приміщення. Сам «Де Кюїп» не є варіантом: згідно з регламентом УЄФА, гостьові клуби мають право провести лише одне тренування в ніч перед матчем на стадіоні, на якому буде зіграно поєдинок.

Хороша підготовка «Шахтаря», до речі, полягає не тільки у завчасному прибутті до Нідерландів, стверджує видання. Минулими вихідними делегація клубу їздила до Роттердама на матч «Феєнорда» з «Волендамом». Основна увага була зосереджена на атакувальних варіантах, які тренер Арне Слот має в запасі.

Читайте также: «Шахтер» прибыл в Роттердам, в обойме Йовичевича — 27 футболистов

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями