Популярные темы

17-й тур УПЛ: разбор полетов (Видео)

Дата: 14 марта 2023 в 00:24


17-й тур УПЛ: разбор полетов (Видео)
Стоковые изображения от Depositphotos

В 17-му турі чемпіонату України визначився одноосібний лідер турніру і сталася низка скандалів. 

«Дніпро-1» здувся? Поки що так... Вразила навіть не сама по собі поразка команди Олександра Кучера, а її беззуба гра. Де був Довбик? На полі. Але, це повторюється знову і знову — без голів Довбика дніпровська команда позитивного результату немає.

Може справа у тренері? Не знаю. Час покаже, але чи не здається вам, що деякі коучі команд УПЛ трохи передчасно стали біля керма клубів елітної ліги. І це в той час, коли за бортом залишилося чимало досвідчених фахівців. Живемо за принципом «хто не ризикує, той не п'є шампанського?».

«Шахтар» і «Кривбас» посварилися. Трохи, чи дуже — важко визначити. Хто правий, а хто винен, судити не будемо. У кожного своя логіка. Але, вважаю, що пріоритет — закон, в данному випадку — футбольний. Є календар, є суперники, і кожна команда, не дивлячись на назву турніру, повинна дотримуватись прописаних правил. Емоції тут ні до чого. А спокій і єдність, особливо в умовах війни — важливі.  

11.03.2023

«Минай» — «Олександрія» 1:1

«Зоря» — «Львів» 3:1

«Інгулець» — «Металіст» 2:1

«Чорноморець» — «Металіст 1925» 1:1

12.03.2023

«Дніпро-1» — «Динамо» 0:1

«Верес» — «Ворскла» 2:2

«Кривбас» — «Шахтар» 0:3

«Рух» — «Колос» 0:1

«Олександрія» і «Ворскла» продовжують грати з вогнем. Непередбачуваність гри, а отже і результатів цих команд нікуди не поділася. Обидві ці команди спочатку створюють собі проблеми, точніше, дозволяють суперникам створити купу проблем, а потім героїчно їх долають. Що це дасть, побачимо. Прогнозую подальше падіння «Олександрії» і «Ворскли» турнірними сходами.

Тінь гравця «Дніпра-1» Домінго Бланко, арбітра Дмитра Кривушкіна і рефері VAR Євгена Арановського назавжди залишиться на полі стадіону «Авангард» в Ужгороді. Бланко ледь не відірвав ногу Буяльському у ситуації, коли динамівець не володів м'ячем, а Кривушкін з Арановським побачили щось своє... Якась мара, туман — в очах, і в свідомості. Театр тіней — краще і не скажеш. Але важливо інше — чи буде на це притомна реакція вищої суддівської інстанції УАФ? Купуйте білети і займайте місця в перших рядах...

Ніколи не думав, що спалахом туру назву гру київського «Динамо». Але це факт. Радісно від цього, чи сумно, визначати вболівальникам. Однак, «біло-сині» трохи розвіяли чорні хмари прогнозів щодо їхньої турнірної долі в поточному чемпіонаті України, а Максим Дячук відродився буквально з попелу! Чи перейде спалах «Динамо» у яскравий і стабільний вогонь покаже вже 18-й тур — «Зоря», напевно, вже готує вогнегасники.

Центральний і найбільш цікавий матч наступного — 18-го туру, відбудеться в Києві, де «Динамо» спробує скинути «Зорю» з третього місця. Гаряча страва буде, без сумніву!

Продовжать заочні розбірки «Дніпро-1» і «Шахтар». Чомусь здається, що «Верес» зіпсує настрій дніпрянам. А от «Шахтар» проти «Руха» очевидно виставить резервістів (після візиту до Нідерландів «основа» навряд чи зможе витримати 90 хвилин боротьби), і своє вичавить.

І ще. Цікаво буде знову подивитися на пригоди «Олександрії» і на ще одну унікальну психологічну роботу Сергія Ковальця, який ліпить з «Інгульця» цукерочку...

17.03.2023

«Металіст» — «Олександрія» (13.00)

18.03.2023

«Ворскла» — «Металіст 1925» (13.00)

«Динамо» — «Зоря» (14.00)

«Львів» — «Кривбас» (14.00)

«Верес» — «Дніпро-1» (15.00)

19.03.2023

«Інгулець» — «Чорноморець» (13.00)

«Колос» — «Минай» (14.00)

«Шахтар» — «Рух» (15.00)

Читай також: Тренери «Чорноморця» в чемпіонатах України: від Прокопенка до Григорчука

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями