Популярные темы

Подарки, автографы, мастер-класс: Тотовицкий и Тейлор навестили юных футболистов Кривого Рога (Фото)

Дата: 13 марта 2023 в 19:34 Категория: Новости спорта


Подарки, автографы, мастер-класс: Тотовицкий и Тейлор навестили юных футболистов Кривого Рога (Фото)
Стоковые изображения от Depositphotos

12 березня футболісти «Шахтаря» Андрій Тотовицький та Лукас Тейлор відвідали дитячу футбольну школу Champions у Кривому Розі. Тут займаються футболом близько 75 дітей віком від 3 років. Серед них – діти-переселенці, сироти та діти, чиї батьки зараз воюють на фронті.

Лукас Тейлор і Андрій Тотовицький поспілкувалися з малечею, показали кілька вправ та зіграли з ними товариський матч. Не обійшлося без подарунків: «гірники» передали школі футбольні м’ячі для тренувань, а дітям привезли клубні шарфи, фірмові рюкзачки та листівки з підписами гравців «Шахтаря». Завершилася зустріч традиційною фотосесією і роздачею автографів.

Андрій Тотовицький, півзахисник «Шахтаря»:

– Дуже приємна зустріч. Тепло поспілкувалися з дітьми, привезли їм подарунки, пограли у футбол. Це наступне покоління українців, і ми повинні прищепити їм любов до спорту. А в умовах війни такі зустрічі трохи розбавлять їм атмосферу. Коли бачиш дитячі усмішки, то в самого стає весело на душі. Це дуже позитивні моменти і для нас, і для дітей.

Олег Манагаров, старший тренер футбольної школи Champions:

– Діти були в захваті від нагоди поспілкуватися із футболістами «Шахтаря»! Вони слідкують за виступами команди, зокрема дивилися в четвер матч Ліги Європи, дуже переживали. Ми беремо дітей до школи без відбору. Головне завдання – привчити їх до здорового способу життя. Стануть вони професійними футболістами чи ні, це вже покаже час та їхня праця. А ми ж просто хочемо зробити з них гарних громадян та людей. Уважаю, приклад «Шахтаря» повинні перейняти всі клуби УПЛ, аби, приїжджаючи до міста на гру, вони приділяли увагу таким дитячим командам. Це буде додатковим стимулом для розвитку юних футболістів.

Читайте также: Артем Гагарин: «Мы очень благодарны «Шахтеру» за то, что он приехал в Кривой Рог»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями