Популярные темы

Артем Гагарин: «Мы очень благодарны «Шахтеру» за то, что он приехал в Кривой Рог»

Дата: 13 марта 2023 в 17:24


Артем Гагарин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 17-го туру чемпіонату України проти «Шахтаря» (0:3).

— «Кривбас» багатенько помилявся та програв з прикрим рахунком 0:3. Забагато пропустили?

— До першого голу все ще було більш-менш. «Шахтар» відкрив рахунок: феноменальний удар, феноменальний гол. Побільше би таких голів у виконанні «Шахтаря» в єврокубках, і тоді це було би взагалі круто для всіх нас. Ми дуже вдячні супернику за те, що він приїхав до Кривого Рогу.

Сьогодні все було дійсно за спортивним принципом. «Шахтар» переміг «Кривбас». У них плюс три, враховуючи ті «плюс три», які ми їм заробили у матчі з «Дніпром-1». Думаю, це непоганий заділ для «гірників» на чемпіонство.

— Дали шанс у молодим. Хоч і небагато часу, але все ж це хороша школа. Згодні?

— Для нас це дуже важливо. Важливо, що наші вихованці дебютують саме у таких матчах, як із «Шахтарем». Це перший матч Карпуся сьогодні в УПЛ, але явно не останній. На жаль, тільки програли 0:3, тут вже нічого не додаш.

Єдине, що ще хочу сказати: ми сьогодні тут, ми грали у Кривому Розі. За нашою грою спостерігали наші 15 загиблих пацанів. Ця гра була для них. Для нас дуже важливо було зіграти саме вдома, у Кривому Розі. І цим матчем усім доводимо те, що й так у всіх нас в головах. Показуємо тій русні, яка зараз на нашій землі, що на них очікує. Ми все показали цим матчем, який провели тут. Показали нашим новим фірмовим принтом, який у нас вже є. Хтось ще посперечається, що русні пиз#а?!

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями