Популярные темы

Сергей Палкин: «Давайте создадим пул и будем показывать матчи на ютубе бесплатно во время войны. У нас хотя бы будет единый продукт»

Дата: 13 марта 2023 в 15:54 Категория: Новости спорта


Сергей Палкин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін відповів на питання про відсутність критики УАФ з боку клубу і поділився думкою про ситуацію з єдиним пулом в УПЛ.

Коли ти щось критикуєш, треба розуміти, до чого ти хочеш прийти. Незалежно від того, хто стоїть на чолі УАФ, питання в тому, що ми хочемо досягти. На мою думку, ми повинні думати про український футбол. Ми, як клуби, маємо думати про Прем'єр-лігу.

 

Ми намагаємося когось звинуватити — той поганий чи цей, — а у себе всередині 16 клубів уже десятки років не можуть домовитися, щоб створити єдиний пул. Постійно є хтось, хто постійно знаходить якусь висмоктану з пальця причину і руйнує всю систему. Ми між собою домовитись не можемо.

 

Я вже казав. Давайте створимо пул, зробимо продакшн і показуватимемо матчі на ютубі безкоштовно під час війни. І закінчимо цю тему. Але у нас хоча б буде пул і єдиний продукт, — сказав Палкін в інтерв'ю Tribuna.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями