Популярные темы

Владислав Рыбак: «Узнал, что сыграю с «Динамо» в раздевалке перед матчем»

Дата: 13 марта 2023 в 14:54 Категория: Новости спорта


Владислав Рыбак:
Стоковые изображения от Depositphotos

Голкіпер «Дніпра-1» Владислав Рибак у матчі 17-го туру УПЛ проти «Динамо» (0:1) не тільки зіграв свій перший офіційний матч за  «спортклубівців», а і провів дебютну гру в УПЛ. Своїми емоціями він поділився з клубною пресслужбою.

– Сьогодні у вас, мабуть, подвійні емоції і мотивація була особлива?

– Так, на матч проти «Динамо» була подвійна мотивація. На мій погляд, наша команда сьогодні показала хороший футбол, але не вистачило трішки везіння. Проте нічого страшного, у нас попереду ще багато матчів, в яких ми можемо реабілітуватися.

– Чого сьогодні дніпрянам не вистачило?

– Не вистачило все ж таки фарту, адже хлопці діяли сьогодні добре, віддавалися по максимуму і це було видно. Якщо будемо так далі і продовжувати, то все буде добре.

– Сьогодні ви кілька разів рятували свою команду, особливо після удару Раміреса, що зберегло інтригу до останніх секунд. Як у тому епізоді було – реагували чи гадали?

– Я здогадувався, що буде удар і реагував.

– Коли дізналися, що будете грати у матчі проти київського «Динамо», адже до цього постійно грав Валеф?

– В роздягальні перед матчем. Я буду постійно боротися за місце в основному складі. Радий, що є такий непоганий конкурент, адже це завжди дає стимул рости і викладатися на футбольному полі по максимуму.

Читай також: Денис Попов: «Головним був результат, гра відходила на другий план»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями