Популярные темы

Георгий Судаков: «Пусть теперь нас догоняют»

Дата: 13 марта 2023 в 00:44


Георгий Судаков:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков поділився враженнями від переможного матчу з «Кривбасом» (3:0).

– Георгію, вітаємо з перемогою та забитим м’ячем! Попри втому команда виглядала дуже добре. Наскільки складним вийшов поєдинок?
– Напевно, до гола дуже складно давався матч, але ми грали чудово. Усі забули про втому, були максимально налаштовані й розуміли, що в разі перемоги ми виходимо на перше місце – наше місце, де ми і маємо бути завжди. Гадаю, результат сьогодні був максимально закономірним.

– Як на цей матч вас налаштовував головний тренер?
– Мені здається, що нас навіть не потрібно було налаштовувати – усі розуміли, що це за матч. Передусім за три очки в чемпіонаті. «Дніпро-1» поступився «Динамо», і ми розуміли, що нам потрібна лише перемога. Після того як ми здолали такий доволі важкий шлях, то для перемоги було важливо передусім психологічно налаштуватися. Так воно й сталося: ми вийшли, на 100 відсотків віддалися – і ось такий результат.

– Ти забив дуже крутий гол. Відпрацьовував на тренуваннях?
– Так, звісно, відпрацьовував на зборах у Туреччині. А зараз ми майже не маємо тренувань, тільки відновлення, тому важко працювати над цим. Але завжди тримав такі удари в голові і сподіваюся, що буде більше таких голів.

– «Дніпро-1» поступився «Динамо». Чи стає зараз боротьба за чемпіонство в рази цікавішою?
– Так, звісно. Але, як я вже сказав, ми на першому місці – там, де маємо бути. Зараз буде набагато легше грати: коли ти на першому місці, а інші – вже за тобою, коли тобі нікого не потрібно наздоганяти. Нехай тепер нас наздоганяють, а нам головне – не втрачати свої очки. І я сподіваюся, що вирішиться все в боротьбі.

– Попереду в команди знов складна дорога і дуже важливий матч із «Феєнордом». Які очікування від гри в Роттердамі?
– Зараз дуже складно про це казати. Напевно, уже завтра доїдемо й перелаштуємося на «Феєнорд». Потрібно буде добре відновитися, бо сьогодні було важко. Але ми розуміємо, що на виїзді з «Феєнордом» буде вдесятеро складніше, тому перш за все слід відновитися – психологічно та фізично.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями