Популярные темы

Юрий Вирт: «Впечатление — двоякое, игрой я доволен»

Дата: 12 марта 2023 в 20:44


Юрий Вирт:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт дав коментар гру з «Ворсклою», в якій його команда не реалізувала одразу два одинадцятиметрових, інформує офіційний сайт клубу.

«Враження — двояке. Грою я задоволений. Але результат міг бути кращим. Ворскла краще працювала з м'ячем на старті. Вони грали агресивніше. Пропустивши, ми заграли розкутіше — розуміли, що треба відігруватися. І нам це вдалося. Ми почали краще чіплятися за м'яч. Ще до перерви могли забити. У перерві просив команду залишити в роздягальні рахунок першого тайму, великими силами йти вперед і забивати.  Вийшли, двічі забили. Хороші, трудові голи. За рахунку — 2:1 Микола Гайдучик міг закривати гру. Такі моменти треба реалізовувати. Пропущений другий гол — результат помилки. Дуже розчаровані, звісно, незабитими пенальті», — сказав Вірт.

«Зараз всі в роздягальні з опущеними головами. А я кажу їм — навпаки: «Підніміть голови»! Бо це вже історія. Ми грали проти дуже сильного суперника. І їм нічим не поступалися. Щодо пенальті — знаю, що це не наша сильна сторона. Ми і на зборах багато пенальті не забивали. І в Першій лізі не забивали. Це все психологія футболістів», — додав тренер.

Читай також: Павло Ісенко не дав «Вересу» реалізувати два пенальті (+Відео)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями