Популярные темы

«Кривбасс» – «Шахтер». Анонс и прогноз матча

Дата: 12 марта 2023 в 15:34 Категория: Новости спорта



Стоковые изображения от Depositphotos

12 березня 2023 року. 14:00. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник»
17-й тур УПЛ

«Кривбас» (Кривий Ріг) — «Шахтар» (Донецьк)

Де дивитись: «Setanta Sports», YouTube, Volia TV

Арбітр: Катерина Монзуль
Асистенти арбітра: Марина Стрілецька, Світлана Грушко
Четвертий арбітр: Анастасія Романюк
Арбітр VAR: Ігор Пасхал
Асистент арбітра VAR: Андрій Скрипка
Спостерігач арбітражу: Сергій Задіран

Дискваліфіковані: Лассіна Траоре («Шахтар»)

«Кривбас» стартував в цьому році з перемоги над «Колосом», що дозволило їм подовжити їх переможну серію до трьох матчів поспіль. Команда після невдалого старту потроху починає виправляти власні помилки, звідси і вже шосте місце в таблиці, що дарує реальні шанси піднятись вище та отримати бажані єврокубки по підсумкам сезону. Склад та лава запасних дозволяють тренеру робити ротацію, тому все в їх ногах. Особливо, коли суперник наразі може думати зовсім про інше.

Публикация от FC Kryvbas \\\\\\ ФК Кривбас (@fckryvbas)

Щодо складу, то великої кількості замін очікувати не варто. Позитивом для тренера є те, що два легіонери змогли вже приєднатись до команди. Мова йде про Дібанго та По, які не встигли вчасно оформити візи та затримались в Молдові. Зараз вони вже доступні тренеру, але не факт, що отримають місце в старті. Хоча Дібанга цілком може з'явитись зліва в обороні. В іншому повинен буде вийти той же склад, що брав бали у матчі з «Колосом».

У «Шахтаря» зараз дуже насичений графік, і те, що «Кривбас» відмовився переносити матч до Львова, що могло б дати трішки більши часу на відпочинок «Гірникам», не є позитивом.  Аж 15 годин дороги до Кривого Рогу відняли ще більше сил у донецької команди. Втомленість після важкого матчу проти «Феєнорду» у четвер безсумнівно позначиться на грі команди, звідси і можливі ротації, адже попереду ще гра відповідь в єврокубках, яка є найважливішою наразі для донецької команди, а, можливо, і для України, в цілому.

Читай також: «Шахтар» після понад 15 годин у дорозі дістався Кривого Рогу

Йовічевіч проведе солідну ротацію. Скоріш за все, отримають можливість з перших хвилин зіграти Конопля, Бондар та Михайліченко, які пропускали матч у четвер. Також у старті вийде Сікан, адже Траоре відбуває дискваліфікацію. Не здивуюсь, і появі, але не зі старту, Борячука, щоб дати трішки відпочити Данилу перед Нідерландами. Повинен відпочити і Степаненко, що дає шанс зіграти Назарині. Можливі і заміни на флангах, Клесі, Петряк, Швед та Очередько чекають своїх можливостей, тому не здивуюсь виходу будь-яких варіантів на цю гру.

Важка гра для «Шахтаря», і не здивуюсь, якщо донецький клуб втратить бали. Вернидуб вміє грати з «Гірниками» і псувати їм настрій, особливо коли його команди находу, а тут ще і важкий графік суперника грає на руку. Тому пропоную ризикнути і зарядити на непрограш господарів. Можна зіграти і на голах, яких, думаю, буде чимало у цьому матчі, причому з обох сторін. Тому додаємо «обидві заб'ють» та тотал більше 2 (для підстраховки). На цих трьох варіантах і зупинимось.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями