Популярные темы

Артем Бондаренко: «Будем стараться исправить ситуацию и игру в Роттердаме»

Дата: 11 марта 2023 в 13:44


Артем Бондаренко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко поділився враженнями з клубною пресслужбою від першого матчу з «Феєнордом» (1:1) у Лізі Європи.

– Артеме, досить непростим вийшов цей матч. Твої думки з приводу гри?

– Так, матч видався дуже-дуже складним. Вийшло так, що ми могли виграти, але втратили перемогу на останніх хвилинах. Важко щось сказати, бо ще одна гра попереду – усе вирішиться там.

– Що було важливіше – забити чи не пропустити?

– Найголовнішим було виграти. Але ще є 90 хвилин, протягом яких усе вирішиться, тому шанси не змінилися. Намагатимемося виправити ситуацію й гру в Роттердамі.

– Який період в матчі був найважчим?

– Складно виділити один відрізок – уся гра була дуже важкою. Гадаю, усі бачили, наскільки команді було непросто, але ми віддали всі сили, билися. Є такий результат – нічия. Тож їдемо з таким результатом.

– Які переваги мав «Шахтар» і які сильні якості команді вдалося показати?

– Напевно, характер та бійцівські якості. Адже, незважаючи на таку неоднозначну гру, ми змогли втримати нічию, могли навіть виграти. Повернуться гравці, що були дискваліфіковані, і я сподіваюся, нам буде набагато легше.

– На стадіоні було багато українських уболівальників. Чи відчувалася їхня підтримка? І як ти вважаєш, наскільки сильно об’єднані зараз українці?

– Звісно, війна об’єднала всіх українців і не тільки – поляки допомагають й уболівають дуже сильно. Тому ми дуже вдячні.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями