Популярные темы

Стефан Решко: «В Англию сборная Украины поедет без тренера, Ротань — старший над всеми»

Дата: 10 марта 2023 в 16:24 Категория: Новости спорта


Стефан Решко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній гравець «Динамо» Стефан Решко висловився про призначення Руслана Ротаня виконувачем обов'язків головного тренера збірної України.

Цей крок – аномальний. Головного тренера збірної треба призначати не на один матч, а щонайменше на один відбірковий цикл. Це практика світового футболу. На жаль, Ротань не буде повноцінним тренером. Можна сказати, що до Англії Україна поїде без наставника, а Ротань просто буде старшим над усіма.

 

Ротань став першим в історії українського футболу фахівцем, який одночасно працюватиме головним тренером аж трьох команд: національної збірної, «молодіжки» та «Олександрії». У цій ситуації цілком розумію Руслана.

 

Так, він тренер без досвіду, так, він обіймає ще дві посади. Але на момент матчу саме він очолює «молодіжку», тому змушений рятувати національну команду. Якби він відмовився, то показав би свою слабкість, — цитує Решко «Експрес».

Виконком Української асоціації футболу затвердив Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної. На цій посаді він змінив Олександра Петракова, контракт якого закінчився 31 грудня 2022 року. 

УАФ офіційно повідомила, що 41-річний Ротань тренуватиме головну команду країни до моменту, поки збірну очолить Сергій Ребров, перемовини з яким тривають. 

Читай також: Руслан Ротань: «Можливо, Криськів та Буяльський і схожі за манерою гри»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями