Популярные темы

Олег Протасов обратился к генеральному прокурору Украины

Дата: 10 марта 2023 в 00:24 Категория: Происшествия


Олег Протасов обратился к генеральному прокурору Украины
Стоковые изображения от Depositphotos

Перший віце-президент УАФ Олег Протасов на своїй сторінці у facebook повідомив, що звернувся з листом до генерального прокурора України:

— Про НЕфутбольні справи

Як перший віце-президент УАФ звернувся з листом до Генерального прокурора України Андрій Костін. У своєму зверненні прошу припинити протиправний тиск на УАФ, що здійснюється з боку окремих представників офісу генерального прокурора, та виконати ухвали Голосіївського районного суду міста Києва, якими генпрокурора зобов’язано розглянути клопотання адвокатів УАФ про відсторонення прокурорів Ковальова і Мустеці від розслідування футбольних справ.

Адвокатами УАФ були зроблені численні заяви про незаконні дії прокурорів по відношенню до асоціації. Мова про факти фальсифікацій доказів у матеріалах справ, про вручення підозр невповноваженими особами, про слідчі дії без судових ухвал та вилучення документів, які не стосуються проваджень тощо.

Свідком незаконних дій правоохоронців довелося стати і мені особисто.

Те, у який спосіб прокурори та слідчі поводили себе під час слідчих заходів у Будинку футболу, викликало не просто подив, а подекуди шок. Залякування, шантаж, погрози на адресу жінок із вимогами віддати особисті речі …

Звичайно, що на таке свавілля підлеглих має бути реакція Генерального прокурора України. Допускаю, що пан Костін міг бути не поінформований про те, що насправді відбувається у провадженнях проти УАФ. У моєму зверненні викладені всі факти порушень законодавства прокурорами. І тому тепер розраховую на належну оцінку їх генпрокурором, — написав Протасов.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями