Популярные темы

Владимир Генинсон: «В семье Джеймса произошел кризис, возможно, он вернется летом»

Дата: 09 марта 2023 в 15:44


Владимир Генинсон:
Стоковые изображения от Depositphotos

Віцепрезидент «Чорноморця» Володимир Генінсон розповів, чому канадський півзахисник Манджрекар Джеймс залишив команду у зимове міжсезоння.

— Джеймс — це та людина, яка приєдналася до нас ще рік тому, зробив усе можливе, щоб розірвати контракт за кордоном і залишитися з нами.

Він навіть не поїхав у відпустку й проводив увесь час тут, і ми запропонували Джеймсу довгостроковий контракт на півтора роки з опцією продовження ще на півтори роки.

Тобто ми розглядали цього гравця як основного футболіста. Більше того, під час паузи ми спілкувалися з Романом Григорчуком і Джеймсом окремо. Запропонували йому бути капітаном команди, він погодився. У нас, що називається, все було на мазі.

Після того ми полетіли на збори і в сім'ї Джеймса відбулася криза... Не хотів би виносити на загал усю підноготну, що там відбулося. Джеймс ухвалив для себе рішення, що хоче все-таки залишитися з командою, ми вже обговорили всі умови контракту.

Джеймс мав підписувати контракт у Туреччині, ми мали зробити велику презентацію, більше того, вся команда знала, що, скоріше за все, Джеймс буде наступним лідером і отримає капітанську пов'язку.

Знову-таки, ситуація в сім'ї повністю повпливала на його плани та плани нашої команди. Джеймс перестав тренуватися з командою, після чого ми довго обговорювали його майбутнє, і Джеймс для себе вирішив закінчити з футболом, аби бути поряд із сім'єю.

Як ви знаєте, Джеймс досі знаходиться без команди. Наш клуб не залишив його в біді: ми запропонували йому два чи три варіанти, які самі підібрали для нього, щоб, можливо, він повернувся влітку, коли владнає всі свої проблеми.

Але всі пропозиції з нашої сторони та від його агента були не з тої країни, в якій він мав знаходитись, щоб бачити свою сім'ю. Тому Джеймс наразі перебуває без команди. Ми з ним на зв'язку, щонайменше раз на тиждень я спілкуюсь з ним і його агентом.

Якщо влітку буде можливість повернути Джеймса і він буде в тій формі, яка нас влаштує, то ми його обов'язково повернемо. Але, на жаль, є обставини, які не пов'язані з нашою футбольною діяльністю.

Ситуація в країні абсолютно не напружувала Джеймса, він зробив зимовий тур Україною, подивився Київ, західну частину. Людина закохана в цю країну, але, на жаль, його зараз з нами немає.

Будемо сподіватися на краще влітку. Дай Бог, усе владнається, він зможе тренуватися і приєднається до нас уже влітку, — сказав Генінсон в інтерв'ю ютуб-каналу «Чорноморця».

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями