Популярные темы

Сергей Палкин: «Против «Фейеноорда» будет тяжело, но мы хотим побеждать для украинского народа и наших воинов»

Дата: 08 марта 2023 в 22:34 Категория: Общество


Сергей Палкин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін в коментарі виданню Eenvandaag.avrotros.nl поділився очікуваннями від першого матчу 1/16 Ліги Європи з «Фейеноордом», який відбудеться завтра, 9 березня, і розпочнеться о 22:00.

— «Шахтар» стає тільки краще і демонструє дійсно фантастичний футбол попри жорсткі умови. Наші хлопці не можуть зарадити тому, що йде війна і що нам довелося перебудовувати команду з нуля, але вони взяли на себе відповідальність і зіграли дуже добре. Це вже не хлопчики, а чоловіки.

Вони віддаються на всі сто відсотків, дуже мотивовані та довіряють нашим тренерам. Це забезпечує хороший результат. Дев’ять років тому нам довелося покинути наше місто, наш стадіон і наших уболівальників. Ми грали по всій Україні, і це зробило нас командою усієї країни. Після початку війни в нас вже ніхто не вірив. Багато іноземних футболістів пішли. Вважалося, що це кінець «Шахтаря». Те, що команда все-таки досягла хороших результатів, було фантастикою для вболівальників.

Це був як ковток свіжого повітря, новий початок. Це показало, що ми можемо щось змінити навіть у поганій ситуації або в умовах війни. Це було досягненням для клубу, для українського народу і особливо для воїнів, які захищають нашу країну. Перед кожною грою ми дякуємо нашим воїнам, тому що якби вони нас не захищали, ми б не змогли грати у футбол — як в Україні, так і в Європі.

Вважаю, що проти «Феєноорда» буде важко. Деякі наші гравці травмовані, або перебрали жовтих карток, тому це буде складний матч. Але сподіваюся, що ми зможемо показати хороший футбол. Хочемо перемагати для українського народу і наших воїнів.

 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Общество
Поделитесь новостью с друзьями