Популярные темы

Игорь Цыганик: «Динамо» самое себя потопит, не надо им помогать»

Дата: 07 марта 2023 в 15:54


Игорь Цыганик:
Стоковые изображения от Depositphotos

Журналіст Ігор Циганик у своїй програмі Циганик LIVE оцінив суддівство у матчі 16-го туру УПЛ «Динамо» – «Інгулець» (0:2).

Динамо – Інгулець. Одразу скажу, що Інгулець виграв заслужено. Як мінімум нічия повинна була бути. Динамо воно дохле, беземоційне. Динамо катастрофічно відіграло цей матч. Низький рівень емоцій, катастрофічно низький рівень кваліфікації. Динамо на гол у цьому матчі не заслужило. Те, що Інгулець виграв, це заслуга Інгульця.

 

Перший момент: йде атака Динамо, Шепелєв помиляється, втрачають м’яч, передача вперед. Іде боротьба, Дячук перший на м’ячі, його у спину штовхає Сітало. Ніхто мене не переконає, що тут не було порушення правил. Дячук йде на м’яч і в нього влітає Сітало, ніякої гри в корпус тут немає, гра в спину.

 

Дивно, що на цьому поєдинку був VAR і Монзуль консультувалася, але ніякого рішення не було ухвалено. Примітно, що у наступному моменті Ванат на швидкості штовхався корпусом із захисником Інгульця і Монзуль призначила штрафний. Без усіляких сумнівів. 

 

Так, Динамо не заслужило на перемогу в цьому матчі і заслужено переміг Інгулець, але він забив би переможний м’яч і не треба їм допомагати. Але вже у цьому моменті йде упередженість щодо команди, яка може повернутися у чемпіонську гонку. Динамо саме себе потопить, не треба їм допомагати. У такій формі, які вони є зараз, вони самі себе потоплять. Вони зараз, судячи з першого матчу, неготові повертатися. І допомагати їм топитися, може не треба.

 

Другий гол. Момент із рукою, після такогоу мене взагалі враження, що в УПЛ можна грати руками після повернення. Кухарук тримав руку на відстані від тіла. Так, дивно зіграв Попов, який біг з Одарюком, а потім його відпустив. Та це питання до Попова.

 

Але ще раніше. Момент із Кухаруком, він навіть робить рух на зустріч м’ячу – це гра рукою. І 0:2. І тому стані, в якому перебуває Динамо, воно не те, що з 0:2, воно з 0:0 вилізти не може. А з 0:2 шансів не було. У другому таймі уже ніяких емоцій у Динамо не було, — цитує Циганика Football Hub.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями