Популярные темы

Александр Зубков: «Мы еще не разбирали «Фейеноорд»

Дата: 06 марта 2023 в 13:44


Александр Зубков:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник «Шахтаря» Олександр Зубков у коментарі клубній пресслужбі висловився щодо перемоги над «Металістом 1925» (7:0) та свого гольового дубля.

– Олександре, крутий матч для тебе! Чи вдалося реалізувати всі настанови тренера?

– Так, провели дуже гарну гру – багато комбінацій сьогодні проходило. Ми з хлопцями домовлялися, що будемо дуже серйозно ставитися до матчу, адже нам були потрібні три очки, тому вийшла чудова гра. Маємо гарний настрій і готуємося далі.

– Твій швидкий гол посприяв такому розгромному результату?

– Можливо, але там гарна комбінація була: Тарас чудово виконав забігання, Джурасек покотив йому, а мені лишалося тільки ногу підставити. Трошки сумбурно забив, але це був початок дуже доброї гри.

– А що скажеш про другий гол і кому присвячуєш ці м’ячі?

– Завжди присвячую свої голи донечці, дружині та моїй родині. А щодо гола – дуже гарна передача від Ракіцького, і мені, можна сказати, пощастило так покласти з правої ноги.

– У перерві до роздягальні завжди заходить Даріо Срна. Що зазвичай вам каже?

– Він завжди підбадьорює. І по перерві завдання в нас було не зупинятися, забивати якомога більше.

– Попереду – матч із «Феєнордом». Які очікування та що можеш сказати про суперника?

– Чесно кажучи, ми ще не розбирали «Феєнорд». Думаю, відзавтра безпосередньо готуватимемося до першого матчу. Я лише знаю, що опонент йде на першому місці в чемпіонаті Нідерландів і що це дуже сильна команда. Вони грають більше колективно, багато комбінацій, діють високо. Сподіваюся також, що вболівальники прийдуть на поєдинок у Варшаві та підтримають нас.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями