Популярные темы

ФутБайки. «Петрович, тогда я к девушке пойду»

Дата: 06 марта 2023 в 02:34


ФутБайки.
Стоковые изображения от Depositphotos

Побачив цю світлину й одразу згадав історію, пов'язану з одним із гостей динамівської ложі на матчі з «Інгульцом». Мова не про Артема Мілевського і не про його кента Алієва. А про того хлопця, що опинився в колі колишніх динамівців.

Його звуть Єгор Луговий. Так, це той самий, що фігурував у скандалах, пов'язаних із договірними матчами «Сум». Стати відомим гравцем — у хорошому сенсі цього слова! — йому так і не судилося. Через характер і лінь. Коли треба було працювати «через не можу», він намагався не викладатися на повну — хотів малою кров'ю. Коли необхідно було чекати на свій шанс — він і його псував. Навіть не дочекавшись...

Весна 2017-го. «Суми» під керівництвом Анатолія Безсмертного ведуть відчайдушну боротьбу за збереження прописки в першій лізі. Луговий в команді. Проте до заявки на матчі не потрапляє. Причин було кілька. Перша — зайва вага, друга — програвав конкуренцію. 

Із кілограмами він, захисник, якось впорався, скинув зайві. А ось конкуренцію до певного часу ніяк не міг виграти. І ось одного разу Безсмертний вирішив усе-таки включити Лугового до «списку 18». Із рішенням, однак, не поспішав, хотів сказати про це в день гри. Та нетерплячий захисник забажав прояснити, чи потрапить він цього разу до заявки. І пішов в атаку. Набрався сміливості та завітав до головного тренера в його номер у готелі «Ювілейний».

— Петровичу, що там по мені? — почав Луговий. — Я в заявці?

— А в чому річ? Єгоре, готуйся.

— Та якщо я не потрапляю, тоді я до своєї дівчини піду. Навіщо мені тут, на базі сидіти...

...Безсмертний закипів, немов чайник на плиті. Усі слова, що почув у відповідь герой матеріалу, не озвучуватиму. Здогадайтеся самі. Луговий, зрозуміло, до заявки не потрапив — зате того вечора потрапив в обійми своєї дівчини.

Читайте также: Егор Луговой: «В Федерации футбола Армении обвиняют, не могут это доказать, да еще и деньги за это просят»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями