Популярные темы

Юрий Климчук: «Мой гол? В течение недели с Мысыком оттачивали этот элемент»

Дата: 05 марта 2023 в 21:44


Юрий Климчук:
Стоковые изображения от Depositphotos

Форвард «Руху» Юрій Климчук в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 16-го туру чемпіонату України проти «Металіста» (2:1), в якому він забив свій 30-й гол у складі «жовто-чорних» (у тому числі — 13-й в УПЛ).

– До матчу не акцентував увагу на тому, що можу забити 30-й гол за «Рух». Вже після гри згадав, що раніше було 29. Дякую хлопцям, під час сьогоднішньої гри вони виклалися на всі сто. Всі молодці. Я дуже радий, що ми змогли виграти. Поєдинок склався так, що в підсумку ми все ж перемогли.

Мій забитий м’яч напрацювали на тренуваннях. Упродовж тижня з Мар’яном Мисиком відточували цей елемент із подачею з флангу на дальній бік штрафного майданчика. Тому це результат нашої спільної роботи з тренерами.

Ми на зборах дуже добре попрацювали. І те, що в першому таймі володіли перевагою та створили велику кількість небезпечних моментів, – наслідок тієї роботи. Тому вважаю, що це закономірно. Але потрібно було краще реалізовувати ці нагоди – як мені, так і моїм партнерам.

Після того, як вишли на другий тайм і відразу пропустили, це психологічно вплинуло на нас. Але впоралися, забили другий гол, хлопці молодці – нічого іншого й не скажеш. Переважали суперника тактично та фізично – це насамперед. Ще раз наголошу: всі хлопці чисто та рівно провели тренувальні збори взимку, тому результат закономірний.

Те, що сьогодні з Богданом Бойчуком протистояли один одному в різних командах, певним чином емоційно вплинуло на мене. Адже разом грали впродовж чотирьох років – як брати, можна сказати. Але на футбольному полі, як відомо, немає ні братів, ні друзів. Усі борються за перемогу. Тому, коли вийшли на поле, вже не залишилося нічого іншого.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями