Популярные темы

Антон Царенко: «Я готов играть там, где скажут – как в центре, так и на фланге»

Дата: 05 марта 2023 в 01:14


Антон Царенко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Півзахисник київського «Динамо» Антон Царенко прокоментував гру 16-го туру чемпіонату України проти «Інгульця» з Петрового.

— Антоне, вітаємо вас із дебютом в УПЛ! Як ви прокоментуєте гру?

— Я вийшов на поле вже по перерві, коли ми програвали 0:2. Потрібно було виправляти становище, якось допомогти команді. Та, на жаль, нам цього зробити не вдалося.

— Що говорив вам Луческу та загалом тренерський штаб перед виходом на поле?

— Чесно кажучи, важко відповісти на це запитання, адже у перерві ми одразу пішли на розминку. Ми тоді не заходили до роздягальні.

— Спочатку ви сьогодні вийшли на правий фланг, а потім перейшли у центр. Де вам грати комфортніше?

— Позиція у центрі поля – моя рідна, мені там найзручніше. Проте я готовий грати там, де скажуть. Треба вміти грати як у центрі, так і на фланзі. Де мене випустять – там я й буду намагатися дати максимум від себе.

— Які слова були сказані у роздягальні після матчу?

— Давайте це залишиться всередині команди.

— У наступному матчі команда зіграє з СК «Дніпро-1». Чи буде ця гра особливо принциповою, враховуючи боротьбу за чемпіонство?

— Звичайно, для нас важлива кожна гра, чи-то «Дніпро-1», чи-то якийсь інший суперник. Зараз, дивлячись у турнірну таблицю, можу з упевненістю сказати, що з «Дніпром-1» буде важка і важлива для нас гра. Ми маємо добре підготуватися до цього матчу і показати себе.

Читайте также: Чемпионат Украины. «Динамо» – «Ингулец» 0:2. Видеообзор матча

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями