Популярные темы

Сергей Ковалец: «Может наша победа и кажется легкой, но «Динамо» очень хорошо играло»

Дата: 04 марта 2023 в 21:34


Сергей Ковалец:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Інгульця» Сергій Ковалець на післяматчевій пресконференції оцінив гру команди в поєдинку 16-го туру чемпіонату України з «Динамо» (2:0).

— У мене тільки гарні емоції. Ми грали проти гранда європейського та українського футболу. Було приємно перемогти. Це подарунок ЗСУ та нашому президенту, у якого 6-го числа буде день народження. Щодо гри, то вона була насичена. Обидві команди зробили великий обсяг бігової роботи. Може, не все вийшло з точки зору якості гри, але для нас зараз важливий результат, і ми його досягли.

«Динамо» знають у всьому світі. Усі мають, як добрі часи, так і не дуже. «Динамо» представляє нашу країну на європейській арені. Вони провели багато благодійних матчів. Може наша перемога з боку і здається легкою, але «Динамо» дуже добре грало. А ми добре захищалися та вибігали в атаки.

— Раніше ви двічі перемогли «Шахтар», сьогодні — «Динамо». Може ви незручний тренер для Луческу?

– Я подякував йому за те, що він підтримує нашу країну під час війни та виховує молодих гравців. Циганков і Забарний були основними гравцями «Динамо», і перейшли до європейських клубів. Те, що робить Луческу, викликає повагу. А щодо зручного чи незручного, то так вийшло.

 

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями