Популярные темы

Андрей Неделин: «Если нужно будет снять игровую форму и надеть военную — «Металлист 1925» пойдет на фронт»

Дата: 04 марта 2023 в 15:34


Андрей Неделин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін розповів, чи бронював клуб футболістів від призову.

Ми не користуємось бронюванням. Ще перед стартом чемпіонату планували це зробити. Але проблема самого бронювання у нас у тому, що більшість футболістів не мають військових квитків.

 

Бронювання передбачає певну процедуру, яка передбачає наявність військового квитка. Ми могли це зробити у Харкові як футбольний клуб. Необов’язково із січня, коли змінилося законодавство. Але ми цією нормою закону не користувалися. Ми вирішили, що якщо виникне локальна необхідність, ми будемо точково це вирішувати, кого бронювати. Ми насамперед дотримуємося українського законодавства.

 

Якщо дійде ситуація до того, що потрібно буде зняти ігрову форму та одягнути військову – ми тоді підемо на фронт. Тому щодо бронювання ми на паузі. На випередження не працювали й поки що не збиралися працювати. Відстежуємо, підтримуємо ЗСУ, радіємо їхнім перемогам.

 

Два співробітники клубу були на фронті – офіцер безпеки Вадим Челомбітько (отримав поранення та контузію) та головний лікар клубу Юрій Кривенко. Обидва зараз повернулися до клубної роботи, — сказав Недєлін в інтерв'ю FanDay.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями