Популярные темы

Иван Бобко: «Труднее всего было играть против ПСВ с Депаем»

Дата: 04 марта 2023 в 14:34


Иван Бобко:
Стоковые изображения от Depositphotos

Новачок «Карпат» Іван Бобко пригадав період кар'єри у «Чорноморці» та розповів проти якої команди було найскладніше грати у єврокубках.

– Тебе можна вважати легендою «Чорноморця», адже за «моряків» ти провів більше ста матчів та був одним із лідерів команди. Який поєдинок тобі запам’ятався найбільше?

– Коли ми грали у Лізі Європи. Зокрема, виїзний матч проти сербської «Црвени Звезди». Ми тоді зіграли 0:0, а на стадіоні були присутні 50 тисяч вболівальників. Аж були мурашки по тілу від цієї зустрічі. Також пригадую гру проти ПСВ, коли ми їх обіграли на виїзді 1:0 та пройшли в наступний раунд Ліги Європи. У чемпіонаті України пам’ятаю перемоги над київським «Динамо». Є чимало матчів, які дійсно запам’яталися на все життя. У півфіналі Кубку України ми грали проти «Дніпра», здобули перемогу та вийшли у фінал.

– Пригадай період виступів «Чорноморця» у Лізі Європи.

– Атмосфера єврокубкових матчів – просто супер. Вболівальники влаштовували шоу на трибунах. Ми грали проти суперників топ-рівня. Нам протистояв французький «Ліон», загребське «Динамо», сербська «Црвена Звезда», болгарський «Лудогорець», нідерландський ПСВ. Це все клуби, які стабільно грають у єврокубках.

– Проти кого було грати найскладніше?

– Найважче було грати проти «ПСВ». У їхньому складі були молоді хлопці, але хорошого класу. Тоді Мемфіс Депай ще грав за них і вважався лідером команди. Було видно, що це топовий футболіст. У ПСВ структура клубу побудована так, що кожен молодий гравець, якому 18-19 років – це вже знакова фігура для команди. Попри такий юний вік, ці хлопці вже є сформованими футболістами. Хочеться, щоб наша українська молодь теж показувала хороший рівень. У нас вже це є, а буде ще краще, я в цьому впевнений, — сказав Бобко у коментарі пресслужбі «Карпат».

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями