Популярные темы

Юрий Вернидуб: «Микитишин, Вернидуб, Стецьков… К каждому из них будут родительские чувства»

Дата: 04 марта 2023 в 02:54


Юрий Вернидуб:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над ковалівським «Колосом» — 1:0 у 16 турі УПЛ.

— Дуже хвилювався перед цим матчем. В принципі як і будь-який інший тренер, адже це перша офіційна гра у цьому році. Чому приїхали зі зборів в Туреччині за два тижні до першого поєдинку, адже хотіли, щоб хлопці встигли адаптуватись й попрацювати на цих полях, на яких будемо грати. Я думаю, це було правильно з нашого боку. Це десь і допомогло сьогодні перемогти.

Перший тайм був рівний: і ми мали моменти, і вони. Другий тайм: хлопці додали, забили гол. Могли ще відзначитись, але це футбол. Перемогли, рухаємось далі.

— Після голу вашого сина Віталія відчули подвійну радість?

— Знаєте, хто б не забив: Микитишин, Вернидуб, Стецьков… До кожного з них будуть батьківські почуття. Радію за те, що хлопці забивають. Дійсно, Віталік сьогодні забив, і я радий за нього. Приніс нам перемогу, забив непоганий мʼяч. В цілому добре відіграли усі. Виглядали єдиною командою, єдиним механізмом. Тому дуже радий за команду.

— На зустрічі з уболівальниками у січні ви казали про втрати команди. А сьогодні начебто «Кривбас» цих втрати і не відчув…

— Так, були втрати: Хобленко, Зотько. Але прийшли й нові футболісти: Бескоровайний, Приходько. Єдине, сумую, що взяли Луньова, а він поки не може нам допомогти. Але я дуже розраховую на цей трансфер, тому що він – хлопець непоганий. В цілому над трансферами працюємо усі: і я, і гендиректор, і президент. Плюс є молодь, яка дуже непогано себе показала на зборах. Сьогодні у заявці був, наприклад, молодий Карпусь.

— Випустивши Дебелка у другому таймі, яку ціль ви переслідували?

— Якщо в першому таймі Устименко грав не так, як би мені хотілось, то у другому він вже чіплявся за мʼячі, віддавав хороші гольові передачі. Щодо замін: Микитишин попросився. Певно, на сто відсотків ще не готовий. Також випустив Дебелка, який раніше отримав травму й відновлювався, тому й не грав з перших хвилин. Рома ще буде працювати, й буде хороша конкуренція в лінії атаки.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями