Популярные темы

Байден продлил действие санкций против рф из-за ее вторжения в Украину

Дата: 02 марта 2023 в 03:24


Байден продлил действие санкций против рф из-за ее вторжения в Украину
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент Сполучених Штатів Джо Байден ще на рік подовжив дію антиросійських санкцій. Це викликано тим, що Росія продовжує своє вторгнення в Україну. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Білий дім.

Як розповіли у відомстві, було подовжено санкції, які були введені ще у 2014 році, коли Росія вдерлась в Україну та захопила Крим та частину територій Донецької та Луганської областей.

У повідомленні сказано, що санкції були введені проти осіб та політиків Російської Федерації дії яких становлять небезпеку територіальній цілісності України.

«Дії та політика осіб, які підривають демократичні процеси та інститути в Україні, загрожують її миру, безпеці, стабільності, суверенітету та територіальній цілісності і сприяють незаконному привласненню її активів, а також дії та політика уряду Російської Федерації, включаючи ймовірну анексію Криму та застосування сили в Україні, продовжують становити незвичайну та надзвичайну загрозу національній безпеці і зовнішньої політики США», — сказано в повідомленні.

Читайте также: Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 01.03.2023

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями