Популярные темы

«Карпаты» арендовали у «Днепра-1» Сергея Горбунова

Дата: 01 марта 2023 в 15:44



Стоковые изображения от Depositphotos

«Карпати» орендували у «Дніпра-1» 28-річного лівого півзахисника Сергія Горбунова. Футболіст виступатиме за «левів» під 20-м номером, інформує офіційний сайт «зелено-білих».

У мене дуже приємні враження від того, що я перейшов у «Карпати». Адже команда б‘ється з вихід в українську Прем‘єр-лігу. Це мене й підштовхнуло переїхати до Львова. «Карпати» – це клуб з амбіціями, ми боротимемося за вихід в УПЛ.

 

Особисто знайомий з Денисом Кожановим, Ігорем Дуцем, з ними грав у «Маріуполі». Також знаю Олексія Хобленка, адже перетинались з ним у «Дніпрі-1». Думаю, що проблем з адаптацією не буде. У «Карпат» класні фанати, тому доведеться докласти максимум зусиль, щоб їх не підвести, — сказав Горбунов.

Сергій народився у Маріуполі, де й розпочав займатися футболом. Згодом підписав контракт з «Дніпром», з «молодіжкою» якою здобув перемогу у першості U-21, а також в основі дебютував в УПЛ.

Восени 2015-го став гравцем «Шахтаря», проте за головну команду «гірників» не виступав і вирушив у «Маріуполь». У клубі з рідного міста провів 5 років та грав з приазовцями у Лізі Європи.

Влітку 2021-го підписав контракт з «Металістом». Поточний сезон Сергій Горбунов розпочав у складі «Дніпра-1» та відіграв 5 матчів у Прем’єр-лізі. Крім того, півзахисник взяв участь у 4 поєдинках Ліги конференцій.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями