Популярные темы

Президент «Александрии» Сергей Кузьменко встретился с командой

Дата: 27 февраля 2023 в 13:14


Президент
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент ФК «Олександрія» Сергій Кузьменко завітав на ранкове тренування і поспілкувався футболістами та з тренерським штабом, інформує пресслужба «містян».

Вітаю вас із поверненням в Україну. Я знаю, що ви добре попрацювали та налаштовані на хорошу роботу. Чекаю від вас красивої та результативної гри. Адже красивий футбол не може бути самою метою. Важливим є спортивний результат на полі.

 

Саме він дає нам ті можливості, які ми маємо — стадіон, команда, своєчасні виконання усіх зобов'язань. Я вірю в нашу команду, в нашу тренерську дружину. Впевнений, що на цьому полі ми матимемо купу позитивних емоцій і, що мета, яку ми собі поставили, обов'язково буде досягнута. Слава «Олександрії»! Слава Збройним силам України! Слава Україні! — сказав Сергій Анатолійович, звертаючись до команди.

Тренерський штаб і гравці, своєю чергою, привітали Сергія Анатолійовича та вручили йому пам'ятні подарунки з нагоди Дня народження та 10-ліття президентства в ФК «Олександрія», які відзначалися, поки проходили навчально-тренувальні збори в Туреччині.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями