Популярные темы

Дмитрий Бабелюк: «Ярмоленко на восстановление от травмы может понадобиться от 3 до 6 недель»

Дата: 27 февраля 2023 в 12:44 Категория: Происшествия


Дмитрий Бабелюк:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній лікар «Руха» Дмитро Бабелюк прокоментував травму вінгера «Аль-Айну» Андрія Ярмоленка у матчі за Суперкубок ОАЕ з «Аль-Шарджею» (0:1).

— Андрій Ярмоленко травмував м’яз стегна і, скоріш за все, не допоможе збірній у грі проти Англії. Капітан збірної України не зміг дограти перший тайм у грі за Аль-Айн через травму, отриману на 42 хв гри. 

Як видно з відео, гравець травмував чотирьохголовий м’яз стегна. Ярмоленко пробував поприсідати, намагаючись протестувати м’яз та впевнитися чи саме в цьому місці травма. М’язи передньої на задньої групи стегна часто травмуються під час спринту, що трапилося і цього разу. 

Кидається у вічі і реакція Андрія на травму, адже досвідчені гравці, як правило, одразу відчувають наскільки серйозною є травма. Респект лікарям, які одразу вказали на заміну не намагаючись досліджувати ступінь травми на полі і повертати гравця для пробного навантаження. 

Задежно від складності травми, на відновлення від неї може піти від 3 до 6 тижнів. Зважаючи, що матч проти Англії вже через 4 тижні, а ще слід потренуватися та набрати форму, шанси на те, що Андрій допоможе збірній мінімальні, — написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі «Hospital Pass».

Читай також: «Аль-Айн» Реброва та Ярмоленка програв у матчі за Суперкубок ОАЕ

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями