Популярные темы

Жуниор Мораес: «Война в обмен на что? Политику, власть, землю?»

Дата: 26 февраля 2023 в 02:44 Категория: Новости политики


Жуниор Мораес:
Стоковые изображения от Depositphotos

Нападник «Корінтіанса» та екс-форвард збірної України Жуніор Мораес, який в УПЛ виступав за донецький «Металург», «Динамо» та «Шахтар», висловився на тему повномасштабної російської військової агресії щодо України.

«Завершується рік терору, смерті та руйнувань у країні, де я прожив останні 10 років, де я бачив і пережив багато хорошого, я був свідком розвитку країни, багатьох будівель та шкіл, які несли мрію кожного громадянина, кожної дитини. Коли ми почули про загрозу початку війни, ми й уявити не могли, що вона буде такою».

«ГНІВНО бачити все це і не мати сил покласти край таким стражданням».

«Відбувається незліченна кількість подій, безневинні люди страждають від усіх видів насильства, дорослі та діти у своїх будинках стають жертвами ракет, вибухів, бачать, як їхні родини руйнуються, і що мене найбільше дивує у всьому цьому: В ОБМІН на що? Політику, владу, землю?»

«ЩО ВАЖЛИВІШЕ ЗА НЕВИННЕ ЖИТТЯ?»

«Український народ сильний, це люблячий народ і він продовжує героїчно чинити опір. Я чую про ринки, на яких роздають безкоштовні продукти нужденним, про населення, яке ділиться генераторами, щоб не застудитися, про людей, які надають житло тим, хто втратив усе».

«Я щодня прошу Бога благословити життя та серце кожного громадянина України і, якщо ви відчуваєте це у своєму серці, постарайтеся допомогти. Тому що холод, голод та страх не чекають», — написав Мораес.

Читайте также: Луиш Каштру — о годовщине полномасштабной военной агрессии рф: «Год позора. Год террора. Год страданий. Год гниения в мире»

Допис, поширений Jr Moraes (@jrmoraes10)

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости политики
Поделитесь новостью с друзьями