Популярные темы

Сергей Ребров: «Очень стыдно, что Украина вынуждена терять своих лучших людей в противостоянии с самыми низкими и гнилыми»

Дата: 25 февраля 2023 в 03:54


Сергей Ребров:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров поділився думками щодо річниці повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.

«Минув цілий рік. Україна продовжує боротися. 365 днів опору агресії безглуздого та аморального ворога.

Я можу лише висловити свою гордість та вдячність усім людям, які щодня борються за те, щоб наша країна продовжувала протистояти нелюдяному злу, котре маскується у вигляді російських солдатів та народу.

Дуже соромно, що Україна змушена втрачати своїх найкращих людей – тих, хто заплатив найдорожчу ціну за останній рік та вже на жаль немає з нами – у протистоянні з найнижчими, найгнилішими людьми, які представляють імперіалістичні бажання суспільства нашого безглуздого сусіда.

Наразі мало хто сумнівається в тому, що Україна боротиметься, скільки б це знадобилося, щоб зберегти свою ідентичність, гідність і свободу від знищення.

В один день, я впевнений, що Україна та її народ зможуть відсвяткувати остаточну перемогу – єдиний спосіб досягнення справжнього миру та спокою. Будемо сподіватися, щоб цей день настав якомога швидше», – написав Ребров в інстаграмі.

Читайте также: Сергей Ребров — Байдену: «Вместе мы одержим победу над агрессором»

Допис, поширений Serhiy Rebrov (@rebrov_serhiy)

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями