Популярные темы

Сергей Палкин: «Нам сначала объявили, что соперником будет именно «Арсенал» и сердце немного утихло»

Дата: 24 февраля 2023 в 23:34


Сергей Палкин:
Стоковые изображения от Depositphotos

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін висловився про жеребкування 1/8 Ліги Європи, за підсумками якого суперником гірників став «Феєноорд», інформує офіційний сайт клубу.

– Щойно в літаку «Шахтар» дізнався суперника в 1/8 фіналу. Що можете сказати про підсумки жеребкування?

– У всякому разі це краще, аніж лондонський «Арсенал». Тому що нам спочатку оголосили, що суперником буде саме «Арсенал», і серце трохи йокнуло, та потім сказали, що це помилково. А Роттердам – знакове місто для нас: новий тренерський штаб Ігора Йовічевіча був представлений там влітку, тому для тренерів і клубу це подія знаменна. Хоча, якщо проаналізувати останні пів року відтоді, як ми почали виступи в чемпіонаті України та групі Ліги чемпіонів, мені здається, для нашого клубу жодної різниці, з ким грати. Адже випрацювано таку клубну ДНК, що дозволяє обіграти будь-якого суперника, або принаймні виглядати гідно, бо навіть програти можна гідно. Учорашній поєдинок показав, що із найскладніших ситуацій ми виходимо з високо піднятою головою. Найголовніше, що демонструємо характер і жагу до перемоги. Це важливо. А «Феєнорд» – дуже гарний клуб, добре нам знайомий, ми з ним грали. Вони дуже нам допомагають у благодійній діяльності, ми з ними добре співпрацюємо. Тому буде надзвичайно приємно знову приїхати до Роттердаму й зустрітися з нашими добрими старими друзями.



– Які думки щодо шансів «Шахтаря» в цій Лізі Європи маєте особисто?

 

– Ми завжди маємо шанси, навіть у Лізі чемпіонів. Якщо серйозно, то сьогодні, в умовах війни, горизонт планування – максимум один-два тижні. І в клубі така ж ситуація з погляду планування і спортивних результатів. Тому йдемо від матчу до матчу. І я сподіваюся, що ми щодня ставатимемо кращими, адже прийшли нові хлопці, які освіжили команду. Наприклад, учора вийшов Кевін, і ті хвилини, що він був на полі, провів шикарно: забив гол, який вивів нас у наступну стадію. Це свідчить про те, що наші новачки – гравці з гарним рівнем, з характером. І я вірю, що вони від гри до гри допомагатимуть дедалі більше.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями