Популярные темы

Срна — о трансфере Мудрика в «Челси»: «В конце концов это было решение Михаила»

Дата: 23 февраля 2023 в 03:04


Срна - о трансфере Мудрика в
Стоковые изображения от Depositphotos

Директор «Шахтаря» з футболу Дарійо Срна впевнений, що Михайло Мудрик досягне успіху в «Челсі».

«Все так просто — ринок визначає ціну, а не я. І звичайно, не наш президент. Мудрик для мене — один із трьох найкращих гравців Європи на своїй позиції після Кіліана Мбаппе та Вінісіуса Жуніора.

Якщо хтось хоче купити у «Шахтаря» гравця, він повинен поважати клуб, гравця та президента, тому що ми вміємо продавати та купувати футболістів.

Мудрик — з нашої академії, чудова дитина, чудовий хлопець, чудовий гравець. На жаль, в «Челсі» зараз не все добре, як і в Михайла. Але у нього є всі якості, щоб бути одним із найкращих гравців Прем’єр-ліги в наступні пару місяців, наступні пару років.

Щодо трансферу, то спочатку ціна була 100 мільйонів євро — 70 мільйонів євро гарантовано та 30 мільйонів євро бонусами. «Арсенал» також був зацікавлений у Мудрику, але «Челсі» показав, що він більш конкретний і готовий його купити.

Що стосується «Арсенала», то врешті-решт це було рішення Михайла Мудрика, тому що «Челсі» заплатив скільки ми хотіли. Ми уклали угоду з «Челсі», а він сказав: «Так, я хочу піти в «Челсі».

Не переживайте за Мудрика, вам ще буде приємно спостерігати за його грою. Як і в першому матчі з «Ліверпулем». Це було лише 35 відсотків Мудрика.

Михайло не може грати один. Весь «Челсі» не в найкращому стані, вони не грають у чудовий футбол, у них немає хороших результатів, але у них багато нових гравців, і їм потрібен час. Іноді немає часу, ось у чому проблема. Але, вболівальники «Челсі», не хвилюйтеся за Михайла, він принесе вам багато щастя.

Михайло – людина, яка думає тільки про футбол. Він лягає спати з м’ячем і прокидається з м’ячем, це запорука його успіху.

Мені було дуже сумно, коли він вирішив перейти в «Челсі». Я йому сказав: «Михайло, ти можеш ще трохи побути з нами, ти нам потрібен», а він сказав: «Ні, Дарійо, пора йти». Ми поважаємо це», — цитує Срну Metro.

Читайте также: Евгений Красников — о 5 миллионах с трансфера Мудрика: «Полнейшая ерунда или информационный вброс»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями