Популярные темы

Марлос: «Мудрик может играть как футболист, который стоит 100 миллионов»

Дата: 23 февраля 2023 в 00:44 Категория: Новости спорта


Марлос:
Стоковые изображения от Depositphotos

Колишній вінгер «Шахтаря» Марлос поговорив у Франції з українськими журналістами.

— Я 10 років грав в Україні, дуже сумую.

Я трохи дивився перший матч «Шахтаря» з «Ренном» (2:1), гірники добре зіграли. Але ситуація в Україні тяжка. Коли я грав за «Шахтар», у команді було багато бразильців. Я сумую за Україною, за всіма футболістами, за всіма людьми, які там працюють. Думаю все буде добре.

— Як ти сьогодні опинився в Ренні?

— Я спеціально тут, я дивитимуся матч «Шахтаря». Донецький клуб може завтра перемогти.

У «Шахтарі» багато хороших молодих футболістів. З «Ренном» добре зіграв Судаков. Вдало виступили й ветерани: Матвієнко, Ракицький, Степаненко. Подивимося завтрашню гру.

— Як тобі Мудрик у «Челсі»?

– Я був шокований. Це дуже талановитий футболіст. Він добре зіграв у останній Лізі чемпіонів. Звісно, 100 мільйонів – це гроші, які… Я забув слово. То був шок. Але він може грати як футболіст, який коштує 100 мільйонів.

– Незвично бачити «Шахтар» без бразильців?

— Так. Один бразилець там все-таки є (Лукас Тейлор — прим.). Ніколи не вірив, що «Шахтар» може бути без бразильців, але я розумію ситуацію. В Україні теж є хороші футболісти, все буде добре.

Зідзвонююся з усіма футболістами, з якими я грав у клубі та збірній України, включаючи персонал. Степаненко, П’ятов, Ракицький, Матвієнко – це все мої друзі, – цитує Марлоса Tribuna.com.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями