Популярные темы

Джо Байден: «россия никогда не победит Украину»

Дата: 22 февраля 2023 в 01:14


Джо Байден:
Стоковые изображения от Depositphotos

Президент Сполучених Штатів Джо Байден, виступаючи у Варшаві у вівторок із промовою, заявив, що союзники України не «втомляться» підтримувати її в протистоянні російській повномасштабній агресії, а Київ «ніколи не буде» переможена РФ. Про це повідомляє кореспондент «Європейської правди».

«Сумнівів бути не повинно: наша підтримка України не похитнеться, НАТО не буде розділеним, і в нас не настане втома. Жадоба й бажання Путіна до землі та влади зазнає невдачі – а любов українського народу до своєї країни візьме гору. Демократичні держави світу захищатимуть свої свободи сьогодні, завтра і завжди», – наголосив американський президент.

Байден підкреслив, що «на кону нині – свобода», а світ зрозумів, що «задовольнити апетити агресора неможливо, їм треба протистояти». «Автократи розуміють лише одне слово: ні, ні, ні! Ні, ви не захопите мою країну, не заберете мою свободу, не заберете моє майбутнє», – додав він.

Прокоментував президент США і дії російського візаві Владіміра Путіна, запевнивши, що йому не вдасться досягти своїх цілей в Україні.

«Диктатор, який роками відбудовував імперію, ніколи не придушить любов народу до свободи, жорстокість ніколи не зламає волю вільних людей, а Україна ніколи не буде переможена Росією. Ніколи!» – наголосив лідер США.

Читайте также: Президент США Джозеф Байден прибыл в Киев и встретился с Президентом Украины

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями