Популярные темы

Виктор Скрипник: «Всегда приятно, когда дают какой-то кубок»

Дата: 19 февраля 2023 в 02:14 Категория: Новости спорта


Виктор Скрипник:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник поділився враженнями від перемоги в турнірі Winter Cup 2023.

— Як вам фінал?

— Супер. Головне, що ми виграли турнір. Дуже гарний турнір і я сподіваюся, що це буде кожен рік і більше команд захочуть в ньому грати — це буде правильно.

— Чи переживали на зборах щось подібне, як сьогодні, під час серії пенальті?

— Коли я грав за «Вердер», то ми також брали участь у турнірі тут, в Анталії. Тут хороша атмосфера, вболівальники, тож це гарна справа, яку ви робите.

— Один раз — випадковість, другий раз — співпадіння, а третій — закономірність. Я про Павла Ісенка, який пенальті тягне.

— Щойно я йому сказав, щоб ловив з першого удару, а не чекав п'ятого. Звісно, я жартую. Павло вміє ці пенальті брати. Я теж дивився півфінал Кубку України 2019/20, коли «Ворскла» грала «Маріуполем». Павло тоді два чи три пенальті взяв.

— «Ворсклі» довелося двічі відіграватися. Щось ішло не по вашому плану?

— Ми грали, як можемо. Перше, що мені не сподобалося — це стандартна ситуація, яка призвела до голу. Вже гра міняється, ти маєш атакувати. Це нам вдалося, ми показали характер.

Ми двічі відігравалися, були хороші моменти для того, щоб перемогти.

— Як перемога на Winter Cup позначиться на сезоні?

— Навіть не хочу говорити — це дві великі різниці. Завжди приємно, коли тобі дали якийсь кубок, це добре для атмосфери, настрою, але не хочу порівнювати УПЛ і цей турнір, тож без образ, — сказав Скрипник у коментарі «Футбол 2.0».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями