Популярные темы

BGV Winter Cup 2023. «Полесье» — «Ворскла» 2:2, пен. — 4:5. Полтавский триумф

Дата: 19 февраля 2023 в 00:54 Категория: Происшествия


BGV Winter Cup 2023.
Стоковые изображения от Depositphotos

18 лютого 2023 року. Туреччина
BGV Winter Cup. 3-й тур

Голи: Кисленко, 11, Чеснаков, 61 (авт.) — Сефері, 50, Феліпе, 74

Серія пенальті: Сефері 0:1, Грицук 1:1, Чеснаков 1:2, Кушніренко 2:2, Кравець 2:3, Морозко 3:3, Скляр 3:4, Шаповал 4:4, Лопес 4:5, Гітченко 4:5 (воротар)

«Полісся»: Поспєлов, Гітченко, Шаповал, Морозко, Морговський, Крушинський (Чередниченко, 69), Кушніренко, Шастал (Петрук, 82), Янаков (Козак, 82), Грицук, Кисленко

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Рамірес (Яворський, 84), Чеснаков, Кравець, Юрченко, Павлюк, Степанюк (Скляр, 89), Сефері, Лопес, Феліпе (Челядін, 82)

Попередження: Крушинський, 45, Гітченко, 73

Житомиряни бідкалися: «Маємо проблеми зі складом». Кудрик, Нестеров, Огіря та Будківський пропускали матч із «Ворсклою». Причини дві — захворювання та травми. Однак лава запасних у команди  — довга, відсутніх є ким замінити. Скажімо, той самий Кисленко отримав шанс — він замінив у складі Будківського, який не забив жодного м'яча та й взагалі виглядав непомітно на Winter Cup. 

А Кисленко вийшов — і одразу відзначився, головою замкнув навіс Янакова з кутового. Так, може, треба було і в попередніх матчах ставити цього форварда, а не тягнути за вуха Будківського?!

Янаков до свого асиста міг додати ще й забитий м'яч. Під завісу тайму з Шасталом вибіг у контратаку та завдав удару з гострого кута — Ісенко зреагував по-хокейному, тож для полтавців усе обійшлося.

«Ворсклі» вдалося знайти ключі від володінь Поспєлова лише по перерві. «Допоміг» житомирянин Крушинський, який обрізався неподалік своєї штрафної, чим миттєво скористалися Юрченко з Сефері: перший відпасував, інший цю передачу реалізував — і вже 1:1 на табло. 

Полтавці продовжили штурмувати ворота суперника, зобов'язані були забивати ще (на підступний удар Сефері зреагував Поспєлов), однак, що найдивніше, в підсумку пропустили. Крушинський, антигерой 50-ї хвилини, виправився, завдавши пострілу з-за меж карного майданчика — рикошетом від Чеснакова м'яч залетів у сітку — 2:1. 

У «біло-зелених», утім, вистачило сил і часу, щоб знову поновити рівновагу. Це Феліпе продавив оборону «Полісся» та пробив низом з близької відстані. 2:2 — і чергова серія пенальті? Команди відповіли: «Так!»

У «лотереї» щастя посміхнулося «Ворсклі», чиї гравці били без промаху. Й цілком заслужено отримали головний трофей турніру. 

* команди отримали по два додаткові очки за перемоги в серії пенальті.

БОМБАРДИРИ: Фелісіо («Левадія») — 3 м'ячі. Грицук («Полісся»), Сефері («Ворскла»)  — по 2. 

Читайте также: BGV Winter Cup 2023. «Верес» — «Левадия» (Эстония) 3:1. Победили, но проиграли

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями