Популярные темы

Юрий Вирт: «У «Вереса» есть проблема с фланговыми защитниками»

Дата: 18 февраля 2023 в 13:44


Юрий Вирт:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт поділився емоціями з клубною пресслужбою після перемоги «червоно-чорних» над Левадією (3:1) на турнірі BGV Winter Cup 2023.

— Сьогодні частина футболістів зіграли свій перший матч на зборах, багато гравців грали на нових для себе позиціях. Така ситуація склалася, що ми грали позавчора, сьогодні і завтра знову граємо. Три гри за чотири дні. Тому ми експериментуємо зі складом. Даємо можливість всім пограти. І радує, що навіть не на своїх позиціях хлопці ставляться до роботи професійно.

Мені сподобалося, як відіграли Владислав Шарай і Геннадій Пасіч. Це була хороша гра.

Зараз в нас є проблема з фланговими захисниками. Денис Балан отримав ушкодження. Лишилися Роман Гагун і Микола Квасний. Тому, така ротація має право на життя.

Щодо виступу на турнірі загалом — результат для нас — не найголовніше. А якістю гри я задоволений. Грали проти серйозних суперників. А замість трофею Winter Cup я б дуже хотів здобути три очки у першому весняному турі чемпіонату. Найголовніше — чемпіонат. Можливо, наступного року поборемося за трофей у Туреччині.

Долю переможців «народного відбору» ми вирішуватимемо вже після повернення до Рівного. Проаналізуємо все і приймемо рішення. Ще є тиждень роботи.

Також розуміємо, що нам досі потрібне кадрове підсилення. Є проблемні позиції. Шукаємо. Якщо вдасться знайти справді серйозне підсилення — звісно підписуватимемо ще новачків, — сказав Вірт.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями