Популярные темы

BGV Winter Cup 2023. «Верес» — «Левадия» 3:1. Победили, но проиграли

Дата: 18 февраля 2023 в 00:44


BGV Winter Cup 2023.
Стоковые изображения от Depositphotos

17 лютого 2023 року. Туреччина
BGV Winter Cup. 3-й тур

Голи: Шестаков, 27, Кучеров, 37 (пен.), Шоннінг-Ларсен, 50 — Фелісіо, 35 (пен.)

«Верес»: Коркодим, Пасіч, Хондак (Савчук, 46), Вовченко, В.Шарай (Квасний, 68), Кучеров (Тишинінов, 46), Шух (Кльоц, 46), Блізніченко (Гагун, 68), Лебеденко, Дахновський, Шестаков (Поворознюк, 78)

«Левадія»: Валлнер, Лугтмейер (Шоннінг-Ларсен, 46), Фомба (Латіновіч, 74), Ейтор, Пеетсон, Васильєв (Сакаріас, 62), Яковлєв, Валья (Велієв, 62), Мавретіч, Аг'їрі (Тур, 62), Фелісіо (Каблік, 62)

Попередження: В.Шарай, 34 — Валлнер, 37

Вилучення: Мавретіч, 61

Матч по суті не мав турнірного значення. Яка різниця між другим, третім або четвертим місцями? Ніякої, бо трофей дістанеться або «Ворсклі», або «Поліссю». Справа лише престижу...

Небезпечними моментами гра попервах не балувавала. Боротьба точилася від штрафної до штрафної. Голу, як кажуть, ніхто не чекав, а він прийшов. У ворота «Левадії». Дахновський навісив зліва, Пасіч скинув на п'ятачок, а там уже чергував Шестаков — 1:0. 

Відігратися естонці могли на 31-й хвилині, коли з меж карного майданчика бив Мавретіч — на заваді став Коркодим, який проводив першу гру на турнірі. Та невдовзі щастя таки посміхнулося «Левадії». Причому гол рівняни привезли самі собі. М'яч, здавалося, вже залишав межі поля та Влад Шарай чомусь вирішив за нього поборотися з Аг'їрі — зробив це вкрай невдало, з фолом. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Фелісіо. Третій гол на турнірі для цього форварда.

Утім, нічийний рахунок протримався недовго. За дві хвилини Кучеров — і також з 11-метрової позначки — вивів «Верес» уперед. 

Збільшили перевагу рівняни на 50-й хвилині. Після розіграшу кутового м'яч опинився у Влада Шарая, він відіграв наліво на Дахновського — потужний удар, і м'яч рикошетом від Шоннінга-Ларсена залетів у сітку — на табло засвітилися цифри «3:1». 

На 61-й хвилині естонці «втратили» одного гравця. Пряму червону отримав Мавретіч. Та, попри цей неприємний факт, «Левадія» продовжувала шукати щастя в атаці. Билася до останнього, хоча й поступилася...

Ось так, не програвши на Winter Cup жодної зустрічі, «Верес» у підсумку програє.

* команда отримала два додаткові очки за перемоги в серії пенальті; ** команда отримала додаткове очко за перемогу в серії пенальті. 

БОМБАРДИРИ: Фелісіо («Левадія») — 3 м'ячі. Грицук («Полісся») — 2. 

18 лютого, субота

«Полісся» — «Ворскла» (18:30)

Читайте также: Денис Балан: «Потянул мышцу – попросил о замене»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями