Популярные темы

BGV Winter Cup 2023. «Ворскла» — «Верес» 0:0, пен. — 5:4. Ровенчане не умеют бить пенальти

Дата: 16 февраля 2023 в 01:44 Категория: Происшествия


BGV Winter Cup 2023.
Стоковые изображения от Depositphotos

15 лютого 2023 року. Туреччина
BGV Winter Cup. 2-й тур

Серія пенальті: Сефері 1:0, Шух 1:1, Чеснаков 2:1, Гайдучик 2:2, Кравець 3:2, Гагун 3:3, Скляр 4:3, Кучеров 4:4, Лопес 5:4, Пасіч 5:4 (воротар)

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Хрипчук (Яворський, 77), Чеснаков, Кравець, Юрченко (Скляр, 87), Павлюк, Степанюк, Сефері, Лопес, Феліпе

«Верес»: Ющишин, Балан (Квасний, 17), Маткобожик, Курко, Гагун, Кучеров, Кльоц (Шух, 72), В.Шарай (Пасіч, 46), Дахновський (Блізніченко, 46), С.Шарай (Лебеденко, 46), Шестаков (Гайдучик, 46)

Попередження: Гайдучик, 86

Зустріч суперників по Прем'єр-лізі затримали. На цілу годину. Чому? Без пояснень. Навіть для пресової служби «Ворскли», котра намагалася з'ясувати причини таких змін...

Перша небезпека в матчі — вже на 4-й хвилині. Від «Ворскли». Степанюк технічно закинув в карний майданчик на Феліпе, той прийняв м'яч на груди й з-під Гагуна пробив під ближню стійку — удар хоча не сильним вийшов, однак Ющишин відвів загрозу. Рівняни відповіли гарним пострілом за штрафного у виконанні Влада Шарая — полтавцям, мабуть, пощастило, що поруч зі стійкою.

Подальша гра деякий чес проходила без воріт. І без моментів. «Ворсклі» ніяк не вдавалося реалізувати свою перевагу. Загрози пішли після 30-й хвилині. В одному випадку зусилля партнерів завершував Павлюк, в іншому — Степанюк. Ющишин двічі продемонстрував, що він не гірше за конкурента Когута.

Характер гри по перерві не змінився. «Ворскла» більше атакувала, «Верес» — захищався та чекав на свій шанс. На 60-й хвилині стався цікавий момент, який викликав чимало запитань до арбітра з боку полтавців. Лопес увійшов до штрафної з правого краю й прицільно пробив у дальній кут — голкіпер «Вереса» парирував м'яч, на добивання кинувся Степанюк, однак впав на газон після підкату Гагуна. Пенальті? Свисток промовчав...

Поки «ворскляни» думали-гадали, а чи була «точка», рівняни ледве не досягли успіху. Блізніченко виконав кутовий — Лебеденко головою замикав, Ісенко вже нічим не міг допомогти своїй команді, та «Ворсклу» врятувала стійка. А на 68-й хвилині вже «Верес» мав подякувати стійці після пострілу Сефері. 

А який момент був у Пасіча на 75-й хвилині! Хавбек «народного клубу» все робив правильно, прийняв м'яч у карному майданчику, бив під дальню стійку, та надійно зіграв Ісенко. Взагалі, можна сказати, що це був день голкіперів — обидва діяли напрочуд вдало. Тож фінальний свисток арбітра сповістив про нічию та чергову на турнірі серію пенальті.

І знову гравці «Вереса» програли в «лотереї». Доводиться визнати, що пенальті — то не їхня сильна сторона...

* команда отримала два додаткові очки за перемоги в серії пенальті; ** команда отримала додаткове очко за перемогу в серії пенальті. 

БОМБАРДИРИ: Грицук («Полісся»), Фелісіо («Левадія») — по 2 м'ячі.

17 лютого, п'ятниця

«Верес» — «Левадія» (18:30)

18 лютого, субота

«Полісся» — «Ворскла» (18:30)

Читайте также: BGV Winter Cup 2023. «Полесье» — «Левадия» 0:0, пен. — 5:4. Снова «лотерея»...

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями