Популярные темы

Дмитрий Немчанинов — о драке с россиянами: «Селезнев пропустил лучшую вечеринку»

Дата: 15 февраля 2023 в 14:04


Дмитрий Немчанинов - о драке с россиянами:
Стоковые изображения от Depositphotos

Захисник «Миная» Дмитро Немчанінов прокоментував резонансну бійку з гравцями російського «Шинника».

Зараз пишуть та дзвонять купа людей, навіть із пропагандистського «Матч ТВ» писали. Колишні гравці «Миная» теж дзвонять і кажуть, що також хотіли бути з нами, і дати російським п***и. Не вистачало Селезньова? Так, він пропустив найкращу вечірку.

Не хотілося займатись таким геройством, але довелося. Наші хлопці були в туалеті, а якийсь п'яний футболіст із «Шинника» там наригав і почав щось розповідати прибиральниці. Вона йому відповідала турецькою, а він такий: «Говори російською, я тебе не розумію».

Наші хлопці кажуть: «Не розумієш? Зараз ми тобі пояснимо тоді російською». І вдарили його. Він реально поводився по-свинськи з тією жінкою.

Потім він зі своєю командою спустився до нас у хол, почали щось пояснювати. Дороги назад уже не було. У нас з'явився маленький шанс, і ми ним скористалися – наваляли росіянам.

Травми? Слава богу, ні. Всі живі-здорові. Це росіяни мають травми. Їх там і зашивали, і ребра в декого зламані. Найактивніший боєць у «Миная»? Всі були активними, не було такого, щоб хтось не брав участь, — сказав Немчанінов у коментарі FanDay.

Читай також: Данило Колесник: «Росіяни не повинні виїжджати за межі своєї під###сії»

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями