Популярные темы

Даниил Колесник: «Россияне не должны выезжать за пределы своей пид###сии»

Дата: 15 февраля 2023 в 13:34


Даниил Колесник:
Стоковые изображения от Depositphotos

Нападник «Миная» Данило Колесник розповів про бійку у турецькому готелі з гравцями російського «Шинника».

Двоє, так скажемо, х######в, по-іншому назвати не можна, зайшли в жіночий туалет. Один був гравець, а інший – не знаю, чи тренер, чи помічник тренера. Ми це побачили, я пішов за ним туди. Заходжу, а там знаходилася працівниця готелю.

 

Вона думала, що це гравець нашої команди. Вона попросила його забрати, після чого я відповів, що це не наш футболіст. Ми вийшли, а він каже: «Йди прибери там, я наригав». Вона починає англійською пояснювати, а він їй: «Я тебе не розумію, скажи нормальною мовою, російською». Це мене дуже «схарило». Покликав його: «Ходи тобі роз‘ясню твоєю мовою».

 

Так вийшло, що пару ударчиків він отримав. Розвернувся і втік. Після чого спустилося 5-6 осіб їхньої команди, почалися ті гойдалки. Охорона готелю стримувала, набігло багато сек'юріті. Забрали цього хлопця, він там ще «скакав».

 

Сіли в ліфт і почали до нас: «Все, хлопці, йдіть н###й, ми відпочиваємо, ви відпочиваєте». А цей п’яний почав нецензурні слова казати, «дебіли» там, туди-сюди. Ліфт зачинився, наша команда спустилася, і ми побігли по сходах на третій поверх. Там вже пів команди їхньої, наші прибігли. І почалося.

 

Пацани з «Миная» відразу всі були в коридорі. Були налаштовані, щоб провчити цих галімих у#####в. Це накипіло. Дивлячись на новини, як там наші захисники страждають… Вважаю, що кожна людина з російським паспортом повинна також страждати. Тому ні в кого не було роздумів залагодити конфлікт.

 

Цим нелюдам не місце у світі. Футболісти, не футболісти – вони не повинні виїжджати за межі своєї під###сії. Нехай там сидять, – сказав Колесник у коментарі FootballHub.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями