Популярные темы

Президент УАФ подал иск против «1+1 Интернет» – требует опровергнуть недостоверную информацию

Дата: 14 февраля 2023 в 21:04 Категория: Новости интернета


Президент УАФ подал иск против
Стоковые изображения от Depositphotos

FootballHub опублікував заяву щодо позову президента УАФ Андрія Павелка.

«FootballHub в особі ТОВ «1+1 Інтернет» отримав судовий позов «Про спростування недостовірної інформації» від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. 

Очільник УАФ висловив претензії до матеріалу «Корупційний чемпіон. Все про розкрадання футбольних грошей в УАФ Андрія Павелка», де перелічені всі карні справи, які розслідують Нацполіція, ДБР та НАБУ за фактами протиправної діяльності команди Андрія Павелка в УАФ. У статті вказані номери кожної зі справ, коли та ким справа була порушена, суть справи та інша офіційна інформація. 

Редакція Football Hub припускає, що такий максимально повний і чіткий перелік всіх справ міг дійсно викликати невдоволення в Андрія Павелка, оскільки вичерпно та детально демонструє рівень корупції у лавах УАФ. Ми розцінюємо такий крок з боку очільника УАФ як прямий і безпосередній тиск на свободу слова, на ЗМІ та на конкретних журналістів (раніше схожий позов отримав Констянтин Андріюк), які викривають корупційну діяльність УАФ та її представників. 

А найголовніше, що таким чином Андрій Павелко та його команда намагаються відбілювати себе та формувати свій образ чесних, справедливих та благородних функціонерів, на яких зводять наклеп. Схоже, на думку президента УАФ, кримінальні справи, у яких фігурує він та його підопічні, а також запобіжні заходи, обрані судом – це все діяльність ЗМІ. У відповідь заявляємо, що жодні судові позови не зупинять редакцію Football Hub у місії надавати чесну та правдиву інформацію та висвітлювати стан речей в українському футболі, навіть якщо це не подобається футбольному керівництву країни», — говориться у заяві FootballHub.

Зазначимо, що раніше президент УАФ подав до суду на журналіста Костянтина Андріюка — також за наклеп. 

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости интернета
Поделитесь новостью с друзьями