Популярные темы

Патрик Ван Леувен: «Знаю Борячука с 14-ти лет. Он может усилить игру «Зари»

Дата: 14 февраля 2023 в 00:24


Патрик Ван Леувен:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер луганської «Зорі» Патрік Ван Леувен про матч проти «Нефтчі».

– На зборах в нас серйозні навантаження та гарні суперники. Погода нам також допомагає. Цікаво було грати проти всіх команд. Результат не є важливим на даному етапі. Ми робили різні склади, щоб кожний гравець отримав свій час гри. Лідери наші повинні допомогти молодим хлопцям чи новим гравцям швидше зростати в професійному плані. В кожній грі ми дотримувалися свого стилю, незважаючи на склад.

Раніше, як і сьогодні, нам протистояли суперники з різним стилем. І це гарно для нас. Я задоволений тим, як команда працює. Ми бачимо об’єм їх роботи за допомогою Catapult. Якщо щось не виходе, ми відпрацьовуємо це у тренувальному процесі. Всі допомагають один одному. Намагаємося виправляти в наступних матчах те, що нам не вдавалося раніше.

– Які позиції потребують підсилення?

– На кожній позиції в нас є гравці. Але ми завжди хочемо підсилювати гру команди. Подивитися, які ще є таланти в Україні чи за її межами, щоб ми дивилися не тільки в сьогоднішній день, а й наперед.

– Ходять чутки, що в «Зорю» може перейти Андрій Борячук.

– Я знаю його з 14-ти років. Він може підсилити гру нашої команди, але інформації, що він перейшов чи переходить до нас в мене немає.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями