Популярные темы

Контрольный матч. «Динамо» — «Политехника» (Румыния) 2:0. Время молодежи

Дата: 12 февраля 2023 в 16:24 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Динамо» – «Політехніка» (Ясси, Румунія) 2:0

Голи: Н. Волошин 32, Царенко 65.

«Динамо»: Моргун, Гусєв, Боль, Дячук, Дубінчак, Андрієвський, Яцик, Царенко, Беніто, Н. Волошин, Супряга. Склад з 67-ї хвилини: Моргун (Ігнатенко, 77), Малиш, Попов, Сирота, Вівчаренко, Яцик (Василець, 77), Шепелєв, Лонвейк, Н. Волошин, Кабаєв, Горбач (Царенко, 87).

Київське «Динамо» у восьмому контрольному матчі на зимовому зборі в Туреччині зіграло з румунською «Політехнікою», яка йде на другій позиції в другому дивізіоні Румунії.

Учора динамівці впевнено здолали в спарингу «Сілекс» — 4:0 (хет-триком відзначився Олександр Караваєв, ще один м’яч на рахунку Антона Царенка). У сьогоднішній зустрічі Мірча Луческу випустив зі стартових хвилин інший склад, надавши ігровий час здебільшого молодим футболістам – представникам динамівської команди U-19.

Зустріч розпочалася зі вшанування пам’яті загиблих у турецькій трагедії – команди розгорнули прапор Туреччини та вшанували хвилиною мовчання жертв землетрусів, що сколихнули цю країну. На початку гри динамівці діяли активно та намагалися захопити ініціативу, проте найкращий шанс відзначитися у першому таймі створили гравці «Політехніки». На 11-й хвилині поперечина врятувала ворота «Динамо» після кутового та удару від Харрісона.

Кияни відповіли ударом Назара Волошина, який пробив вище воріт після ефектного входу до штрафного, пострілами Яцика та Супряги, а також гострими виходами Супряги на ворота Бринзи (проте в обох випадках був зафіксований офсайд). Втім, і «Політехніка», яка діяла другим номером, йшла в атаку при першій же нагоді – зокрема, Крістя небезпечно пробивав по воротах Моргуна, але не влучив у ціль.

На 32-й хвилині один із випадів «біло-синіх» став гольовим. Андрієвський розпочав атаку «Динамо», віддавши пас по лівому флангу на Дубінчака, а Влад переправив м’яч у центр штрафного на Назара Волошина, який у дотик вразив дальній кут – 1:0. Наприкінці першого тайму відмінний момент мав Супряга, який вирвався сам на сам із голкіпером «Політехніки», проте не зумів переграти опонента у ближньому двобої.

Перша частина другого тайму пройшла у рівній боротьбі та майже без загострень біля воріт. А на 65-й хвилині пресинг із боку динамівців призвів до подвоєння рахунку. Антон Царенко скористався непорозумінням між захисниками «Політехніки» та перехопив м’яч, вийшов на голкіпера та влучно пробив повз нього – 2:0.

На останню 25-хвилинку матчу тренерський штаб «Динамо» випустив майже повністю оновлений склад – і невдовзі «Динамо» отримало шанс розвинути успіх. На ударній позиції опинився Шепелєв, проте влучив у поперечину.

Відповіді «Політехніки» не довелося чекати – Мартац потурбував підступним ударом Ігнатенка, який замінив у рамці воріт Моргуна. Фінальні хвилини матчу пройшли у спокійному темпі, і свисток арбітра зафіксував перемогу «Динамо» — 2:0.

Наступний контрольний поєдинок у тренувальній програмі киян заплановано на 14 лютого, коли «Динамо» зустрінеться з узбекистанським «Пахтакором».

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями