Популярные темы

Дмитрий Кольцов – директор Департамента международных связей «Руха»

Дата: 11 февраля 2023 в 15:04


Дмитрий Кольцов – директор Департамента международных связей
Стоковые изображения от Depositphotos

Засновник Академії «DK 10», яка базується в Мадриді, та колишній футболіст низки італійських клубів Дмитро Кольцов відтепер працюватиме у «Русі», інформує клубна пресслужба.

Він очолив Департамент міжнародних зв’язків і стане представником «жовто-чорних» у Європі та світі. Головне завдання – налагодити співпрацю з європейськими футбольними клубами та структурами, підвищити рівень впізнаваності «Руху» у світі, організовувати на постійній основі тренувальні збори в країнах Європи, забезпечувати участь команд «рухівської» Академії у престижних турнірах у всьому світі.

Дмитро Кольцов народився 29-го квітня 1982-го року в Києві, він є сином відомого футболіста «Динамо» Олександра Кольцова, який вигравав Кубок СРСР 1954-го року.

Виховувався в дитячо-юнацькій системі «Динамо», після чого в 14 років переїхав в Італію в Академію «Наполі». За віртуозне володіння м’ячем і дриблінг там отримав прізвисько «Марадона», в ньому побачили великий талант. На професійному рівні грав за «Пістоєзе» (Серія B) і «Анкону» (Серія А).

Після завершення кар’єри заснував академію, яка займалася пошуком талановитих іноземних футболістів для італійських клубів, зокрема, зі США, Австралії, Канади, Китаю. Далі переїхав до Іспанії, де за підтримки президента «Леганеса» відкрив із друзями академію футболу. Впродовж чотирьох років працював начальником інтернаціонального проєкту та тренером третьої команди клубу. Такі ж функції після цього виконував і в «Райо Вальєкано».

Згодом відкрив власну академію «DK 10», яка зараз базується в Мадриді. Так сталося, що відвідав Львів якраз у той період, коли будували Академію «Руху», познайомився з Григорієм Козловським, побачив енергетику всієї команди, яка працювала над «рухівським» проєктом, йому дуже сподобалося. Після цього перебував на постійному контакті з «Рухом».

Дмитро Кольцов дякує за довіру керівництву львівського клубу та вже занурився в роботу. Зокрема, посприяв участі команди U-19 «Руху» в одному найпрестижніших юнацьких турнірів Європи у В’яреджо. Ці змагання відомі в усьому світі, їх проводять уже 73-ій раз, там постійно збирається мінімум 5-6 топ-команд континенту. Цього разу до учасників у березні приєднаються і «жовто-чорні».

Новий директор Департаменту міжнародних зв’язків футбольного клубу «Рух» працює над організацією тренувальних зборів в Італії для першої команди, які мали би відбутися вже влітку 2023-го року.

Дмитро Кольцов готує спеціальну програму для просування й інтеграції «Руху» в європейську футбольну спільноту, в яку планує залучити найкращі ідеї розвитку світового футболу, інформацію про провідні практики та досвід ведення клубного футбольного господарства. Департамент міжнародних зв’язків покликаний сприяти зростання іміджу та реноме «Руху» в Європі та світі.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями