Популярные темы

Юрий Калитвинцев: «Спасибо нашим воинам. Если бы не они – мы бы не могли увидеть сегодня футбол»

Дата: 11 февраля 2023 в 14:14 Категория: Новости спорта


Юрий Калитвинцев:
Стоковые изображения от Depositphotos

Головний тренер ФК «Полісся» Юрій Калітвінцев у коментарі клубній пресслужбі проаналізував гру команди у стартовому поєдинку Winter Cup проти «Вереса» 3:3 (4:3  — по пен.).

— За рахунок чого вдалось перетворити той тиск, який створювала команда, в голи?

— По-перше, я хочу подякувати нашим воїнам. Якби не вони – ми б не могли побачити сьогодні футбол. На початку, я б сказав, що це була справжня гра на навчально-тренувальних зборах. Багато боротьби, не так багато футболу.

Відповідаючи на ваше запитання — швидкі голи дійсно психологічно допомагають. Поки в команди були сили – виглядали непогано. Згодом – тяжко. Але до відновлення і приведення в форму у нас два місяці. Багато часу для підготовки. Ми не готувались до турніру. В нас немає задачі в будь-якому разі і будь-якою ціною виграти. Але перемогти ми, звісно, хочемо.

— Тобто, команда відповідала кондиціям і очікуванням? 

— Так, якщо порівнювати перший і другий тайм – то основна суть в рівні підготовки. Нашої і «Вереса». Моя особиста думка – нічия, це закономірний результат. Ви вітаєте мене з перемогою, але я все ж думаю, що це нічия. 

— Наскільки травма Нестерова вплинула на команду? 

— Про рівень травми я зараз не можу сказати. Лікар проаналізує. У нас доволі дружня команда, тому втрата будь-якого гравця – це погано. Але я впевнений, що все буде гаразд. 

— Борис Крушинський поки єдиний ваш новачок. Наскільки він вже адаптований? 

— Він доволі швидко адаптувався. Проблема лише в навантаженнях і в тому, що немає сил. Він кваліфікований гравець, він футболіст, він має футбольний менталітет. Тому я вважаю, що це гарне надбання. Приємно працювати з такими гравцями. 

— Перед турніром ви казали, що не готувались окремо до пенальті. Але команда пробила ідеально.

— В минулому році ми не готували пенальті, в цьому році ми теж не готували пенальті. На тренуваннях тренуй, не тренуй – ми з вами заб'ємо. Але тут хоч і небагато, але психологія. І наші гравці з цим впорались відмінно.

Читай також: Юрій Вірт: «Залишився негативний осад від гри з «Поліссям»

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями