Популярные темы

BGV Winter Cup 2023. «Ворскла» — «Левадия» 3:2. Заставили понервничать

Дата: 11 февраля 2023 в 00:34 Категория: Происшествия


BGV Winter Cup 2023.
Стоковые изображения от Depositphotos

10 лютого 2023 року. Туреччина
BGV Winter Cup. 1-й тур

Голи: Латіновіч, 13 (авт.), Степанюк, 40, Сефері, 45 — Фелісіо, 61, 64

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Рамірес, Чеснаков, Кравець, Юрченко, Павлюк (Скляр, 64), Степанюк, Сефері, Лопес (Олійник, 64), Феліпе (Бацула,  64)

«Левадія»: Валлнер, Тур (Фомба, 46), Пеетсон, Латіновіч, Шоннінг-Ларсен, Айнсалу (Васильєв, 83), Мавретіч, Валья (Кристал, 90), Аг'їрі (Бегларішвілі, 72), Яковлєв (Молло Бессала, 46), Фелісіо (Велієв, 83)

Попередження: Феліпе, 22, Кравець, 58, Пердута, 74, Рамірес, 75, Сефері, 89, Олійник, 90+2  — Латіновіч, 57

Полтавці почали активно. Більше тримали м'яч, використовуючи всю ширину поля. Лопес намагався забити після довгої передачі — не поталанило. Та під натиском «Ворскли» естонці все ж помилилися. Кравець повернув м'я Чеснакову, той від центру поля зробив діагональ на правий фланг, Пердута навісив на п'ятачок, а Латіновіч, намагаючись відвести загрозу, головою зрізав м'яч у дальній кут — 1:0.

А який момент невдовзі «загубив» Юрченко! Ідеальна комбінація, Степанюк скинув м'яч Лопесу, той 10-му номеру прямо по центру карного майданчика — залишалось лише завдати прицільного удару, однак під м'яч по-хокейному кинувся хтось із захисників «Левадії». Кутовий — і рахунок якимось дивом не змінився на 2:0, бо оборонці підстрахували Валлнера, із самої стрічки вибили м'яч. 

Ісенко, що замінив на останньому рубежі Різника, котрий залишив «Ворсклу» заради «Шахтаря», відверто нудьгував. Основні події й надалі точилися на половині поля «Левадії». Як наслідок — під завісу першого тайму полтавці провели ще два голи. Спочатку відзначився Степанюк, який скористався прострілом Феліпе та невдалими діями естонського захисника, а потім той самий Феліпе зі свого улюбленого правого краю прострілив на Сефері — удар у дотик без шансів для голкіпера  — і це 3:0. 

Естонці нагадали про себе на 59-й хвилині. Аг'їрі виконав штрафний на силу, проте зробив це не найкращим чином — м'яч пролетів вище. Дзвіночок пролунав, його полтавці, здалося, не почули. За що й поплатилися невдовзі. Невдалими діями центрбеків «Ворскли» на всі сто скористався Фелісіо — 3:1. Минуло ще три хвилини й Фелісіо оформив дубль, і знову жахливо зіграла оборона полтавців на чолі з Чеснаковим. 

Чи не зарано команда Віктора Скрипника зупинилася? Комфортна перевага в три голи за лічені хвилини перетворилася на хитку. Часу було ще багато, естонці намагалася зробити диво, й були близькі до фантастичної нічиєї: в одній атаці — три удари поспіль. Ісенко врятував, поперечина стала на заваді, ще одного разу м'яч пішов вище... Втім, усе обійшлося для «Ворскли». Фінальний свисток зафіксував нервові 3:2.

* команда отримала додаткове очко за перемогу в серії пенальті.

БОМБАРДИРИ: Грицук («Полісся»), Фелісіо («Левадія») — по 2 м'ячі. 

14 лютого, вівторок

«Полісся» — «Левадія» (18:30)

15 лютого, середа 

«Ворскла» — «Верес» (18:30)

Читай також: BGV Winter Cup 2023. «Ворскла» — «Левадія» (Естонія). Пряма трансляція

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Происшествия
Поделитесь новостью с друзьями