Популярные темы

Контрольный матч. «Кривбасс» – «Нефтчи» (Узбекистан) 2:1

Дата: 09 февраля 2023 в 22:44 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

Контрольний матч №6. Белек, Туреччина. Стадіон Limak Arcadia Football Center.

«Кривбас» (Кривий Ріг) — «Нефтчі» (Фергана, Узбекистан) – 2:1 (2:0)

Голи: Тимур Кораблін (Артур Микитишин), 30 (1:0). Денис Устименко (Денис Шевченко), 34 (2:0). Умар Адхамзаде, 49 (2:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук – Андрій Понєдєльнік, Віталій Вернидуб (к) (Данило Бескоровайний, 76), Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46), Євген Опанасенко – Денис Шевченко (Захар Карпусь, 62), Тимур Кораблін (Дмитро Хомченовський, 76), Владислав Семотюк (Євген Банада, 76), Клім Приходько (Ріфет Капіч, 76), Артур Микитишин (Микита Татарков, 76) – Денис Устименко (Антон Циганков, 72).

Запасні: Богдан Сарнавський, Богдан Хома, Володимир Якімець, Максим Задерака, Роман Дебелко, Арсеній Кілєвий.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Нефтчі» (Фергана) (стартовий склад): Акбар Тураєв, Олексій Ларін, Мусін Убайдулаєв, Заїр Джурабаєв, Мірзахіт Гафуров (к), Абос Гуломов, Юрій Батюшин, Нуріло Тухтасінов, Тома Табатадзе, Улугбек Хошимов, Діор Туропов.

 Запасні: Шухрад Рахмонов, Надир Нематханов, Андрій Міщенко, Даніар Валлієв, Сунатила Абдуладжанов, Мурат Бабаджанов, Умар Адхамзаде, Фахрідін Мухаммадов, Гулям Хайдар Гулямов.

Головний тренер: Віталій Левченко.

У шостому контрольному матчі на турецьких зборах криворізький «Кривбас» зустрічався із середняком Вищої ліги чемпіонату Узбекистану – «Нефтчі». Одразу девʼять змін у старті червоно-білих у порівнянні з учорашнім переможним спарингом проти «Шерифа». Тільки Стецьков та Вернидуб знову зʼявились з перших хвилин. Одразу сім гравців «Кривбасу» у старті віком до 25 років.

Наша команда розпочала матч цікавіше за суперника. На 7 хвилині першим ударом у поєдинку відзначився Семотюк, який пробив здалеку, але вище воріт. «Нефтчі» з перших хвилин грав переважно від оборони. Хоча це не завадило саме опоненту першим створити небезпечний момент. Джурабаєв відгукнувся на флангову подачу й ледь не замкнув дальню стійку – вище, на щастя.

Криворіжці володіли перевагою, але довгий час не міг створити хороших нагод для взяття воріт. Але ми атакували й таки дочекались голів у ворота «Нефтчі» у другій половині першого тайму. На 30 хвилині пройшла флангова атака, переведення мʼяча у центра карного майданчика, звідкіля Микитишин елегантно пʼятою покотив снаряд Корабліну. Тимур потужно пробив у дотик у ближню девʼятку – 1:0.

Через 4 хвилини Шевченко виконав ідеальну верхову подачу з правого флангу – Устименко з другого поверху не залишив шансів Тураєву – 2:0! Другий гол Корабліна за «Кривбас» та другий гол Устименка за «Кривбас» на цих зборах. У другому таймі гра дещо заспокоїлась, й супернику вдалось у дебюті один гол відіграти. Адхамзаде, який вийшов на заміну, з лінії штрафного обвідним ударом відправив мʼяча у дальній кут – 2:1.

Гра остаточно вирівнялась. Ми побачили атаки з обох боків, щоправда, майже без гострих моментів. Тільки у середині тайму зʼявились гольові можливості. Спочатку Микитишин стріляв низом з хорошої позиції, але прямо у воротаря. Й потім вже «Нефтчі» відповів своїми двома моментами. У одному з них тільки реакція Кліщука врятувала червоно-білих після небезпечного удару Бабаджанова.

Кінцівка гри пройшла на половині поля суперника, але голів ми більше не побачили. Третя перемога криворіжців у Туреччині!

Читайте также: «Кривбасс» назвал еще одного спарринг-соперника

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями