Популярные темы

Кирилл Ковальчук: «Никакого намека на прекращение существования «Черноморца» не было и, надеюсь, не будет»

Дата: 09 февраля 2023 в 15:34


Кирилл Ковальчук:
Стоковые изображения от Depositphotos

Голова селекційної служби «Чорноморця» Кирило Ковальчук розповів про бюджет клубу, завдання і чи може команда припинити існування.

— Наскільки відчутним для бюджету клубу став початок повномасштабної війни в Україні? 

— Ситуація для нас змінилася рівно так само, як і для будь-якого громадянина нашої країни. Я не володію фінансовою складовою нашого клубу. Але можу подякувати керівництву за те, що ми маємо. Думаю, наш бюджет — шостий-сьомий в УПЛ.

Незважаючи на війну, власники утримують клуб на тому рівні можливостей, який є, що дає нам змогу розвиватися в цей непростий час. Ви можете запитати в будь-якого гравця — чинного, чи колишнього — у нас немає перед ними заборгованостей, база функціонує на 100%, басейни, сауни, поля, екіпірування, збори — у нас усе є. Не вистачає тільки результатів, але ми до цього прийдемо. 

— Нещодавно трапилася серйозна ситуація, пов'язана з арештом одного з власників Чорноморця. У публічній площині навіть пішли нехороші розмови, що клуб може припинити існування або знову змінить власників. Як подія відобразилася на клубі?

— Я не можу коментувати те, що сталося. Але на клубі це ніяк не відобразилося. Чорноморець живе, розвивається, грає в Прем'єр-лізі. Жодного натяку на припинення існування не було і, сподіваюся, не буде.

— Які глобальні завдання стоять перед Чорноморцем?

— Повернення в єврокубки. Інакше не варто було б цим усім займатися, — сказав Ковальчук в інтерв'ю FanDay.

По сообщению сайта FootBoom

Поделитесь новостью с друзьями