Популярные темы

Контрольный матч. «Черноморец» – «Туран» (Узбекистан) 4:2

Дата: 05 февраля 2023 в 23:04 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Чорноморець» — «Туран» (Узбекистан) 4:2

Голи: Алефіренко, Наумець, Єрмаков, Селін.

«Чорноморець»: Непогодов, Гучек, Салюк, Путря, Єрмаков, Васильєв, Кузик, Брагару, Штогрін, Наумець, Алефіренко.

Запасні: Варакута, Даскалиця, Білий, Кубемба, Черткоєв, Бадібанга, Селін, Гладкий, Задоя, Політило, Плакса.

«Чорноморець» сьогодні, 5 лютого зіграв контрольний матч з узбецькою командою «Турон», який пройшов у супроводженні зливи, що в першому таймі не припинялася ні на хвилину. Команди пристосувалися до умов, адже для професіоналів немає незручної погоди.

Вже перша атака «Чорноморця» призвела до голу. Відмінний пас вдався Олександру Васильєву з центра поля. Даниїл Алефіренко прийняв м'яч, обіграв голкіпера і завів сферу у ворота. Йшла 8 хвилина гри. Через 10 хвилин «Турон» відігрався. Одесити виконували штрафний, втратили м'яч і отримали небезпечну контратаку. Простріл зліва, удар з лінії воротарського майданчика і 1:1.

До перерви одесити мали кілька непоганих моментів, щоб вийти вперед. Але з ударами Штогріна і Васильєва впорався воротар, а удару Наумця забракло влучності.

Початок другого тайму запам'ятався активністю Андрія Штогріна. Другий його прохід лівим флангом завершився взяттям воріт: на простріл відгукнувся Кубемба, від котрого м'яч відскочив до Влада Наумця. Удар в дотик, невеличка допомога мокрого газону — 2:1!

На жаль, дуже швидко «моряки» пропустили. Володимир Салюк порушив правила у штрафному майданчику, а Дмитро Непогодов програв дуель гравцю, що виконував пенальті. І все ж одесити діяли більш агресивно в атаці і цілком заслужено забили третій м'яч. Навіс Зігі Бадібанги головою замкнув Віталій Єрмаков. А крапку в матчі поставив Євген Селін. Цього разу передачу зі штрафного виконував Влад Наумець, а центральний захисник головою вразив сітку воріт узбецької команди. 4:2 — «Чорноморець» на мажорній ноті завершує турецький збір.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями