Популярные темы

Контрольный матч. «Рух» — «Кршко» (Словения) 4:0

Дата: 05 февраля 2023 в 21:44 Категория: Новости спорта


Контрольный матч.
Стоковые изображения от Depositphotos

«Рух» – «Кршко» (Словенія) 4:0

Голи: Рогачов 29, Квасниця 37, 41, гравець на перегляді 71.

Нереалізований пенальті: Карабін 10 (воротар).

«Рух»: Паньків (Бакус, 59), гравець на перегляді (Король, 59), Товарницький, Теслюк, Джеферсон, Довгий (Хмельовський, 66), Рогачов (Бойко, 46), Квасниця (Ніколаєв, 57), Непейпієв, Карабін, гравець на перегляді (гравець на перегляді, 46).

Зігравши комбінованим складом (поруч із молодими футболістами – більш досвідчені Паньків і Довгий), «жовто-чорні» розгромили словенський «Кршко» – 4:0.

На 9-й хвилині в межах штрафного майданчика словенської команди збили Карабіна – пенальті. Однак сам постраждалий не реалізував його – пробив у правий від воротаря кут низом, проте його задум розгадав голкіпер словенської команди.

«Кршко» в певний період сміливо грав за рахунок дій легіонерів (особливо Шимби Оламби), подекуди нав’язував львів’янам свої умови. Напівмоменти створювали і «рухівці». Зокрема, на 25-ій хвилині після подачі кутового гострота виникла біля воріт словенців, але захисники разом із воротарем ліквідували загрозу.

Та все ж перевага в класі «жовто-чорних» далася взнаки. Під час однієї з атак Рогачов наважився на удар із-за меж карної зони та виявився правим – вийшло влучно в кут воріт – 1:0.

Подвоїли рахунок футболісти «Руху» після помилки захисників «Кршко», в результаті чого Квасниця вивалився сам-на-сам із голкіпером, упевнено обіграв його та закотив м’яч у порожні ворота – 2:0. Невдовзі той же Квасниця оформив дубль, коли замкнув простріл із лівого флангу, – 3:0.

На початку другого тайму цікаву комбінацію розіграли Непейпієв і Джеферсон – Руслан цілив у дальню «дев’ятку», однак трохи не влучив. На 54-й хвилині голкіпер «Кршко» врятував свою команду, здійснивши чудовий сейв після удару форварда, який перебуває на перегляді в «Русі».

А на 71-й – «жовто-чорні» забили вчетверте. Карабін майстерно зіграв поблизу карної зони й організував хороший гольовий момент для гравця, який перебуває на перегляді, а той не схибив – 4:0.

Гравці львівського клубу й надалі володіли беззаперечною перевагою, створювали небезпеку біля воріт суперника, проте до голів справа більше не дійшла.

По сообщению сайта FootBoom

Тэги новости: Новости спорта
Поделитесь новостью с друзьями